كليد حضور ميرحسين موسوي در انتخابات به دست خاتمي زده شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، روح الله شهسوار چهارشنبه، 30 ارديبهشت ماه در محل ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي (كلاهدوز 4) در مشهد، با بيان اينكه بايد در اين دوره به هر نحو حضور داشت، گفت: ما به دنبال وضعيتي هستيم كه در زندگي مردم و در منش حاكمان حامعه صداقت باشد و دروغ نباشد.
شهاب الدين طباطبايي، رئيس ستاد ملي 88 موسوي نيز با تاكيد بر اعتراض نسبت به توقيف غيرقانوني روزنامه ياس نو گفت: عناصر عاقل قوه قضائيه در برابر اين عمل ناشايست دولت نهم ايستادگي كنند و اجازه ندهند آبروي ايران اسلامي با رفتارهاي عدهاي نادان كه جز به اهداف زودگذر خود فكر نمي كنند و شعارهاي بدون شعور ميدهند و به فكر جمع آراء هستند به راحتي از بين برود.
وي در ادامه افزود: آنان حتي سخنان رهبري را به نفع خود مصادره كردهاند، توجه داشته باشيد كه اشارات مقام معظم رهبري را بايد به همان دقتي كه گفتهاند بيان كرد.
حسن رسولي، رئيس ستاد باران نيز در ادامه گفت: با درك درست شرايط بحراني كشور براي برون رفت از وضع موجود بايد مسيري را نشان داد كه بتوان شرايط نامطلوب فعلي را از بين برد.
وي گفت: هدف ما حداكثرسازي دفاع و مشاركت براي نوسازي كشور است و موسوي كه امروز مورد حمايت خاتمي است بتواند با كسب اكثريت آراء در جايگاه واقعي خود به رياست قوه مجريه برسد.
حجت الاسلام مصطفي درايتي نيز در تفسير رنگ سبز مورد استفاده حاميان ميرحسين موسوي گفت: رنگ سبز نماد ايرانيان است و در تمام تشريفات رسمي دولتهاي قبل از اسلام در ايران وجود داشت و نماد مقدس ارتباط با اهل بيت (ع) و فرزندانشان است و اميد است با پيروزي موسوي همه ايران سبز سبز شود.
لازم به ذكر است، در اين نشست تقديري از مسئولين ستاد به عمل آمد و دستنبد سبز (نشان حاميان موسوي) به دست حسن رسولي و حجت الاسلام مصطفي درايتي بسته شد./انتهاي پيام/