به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سعید عبدالحسینی، رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی روز گذشته در نشست خبری چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت در این بیمارستان تصریح کرد: پنجم و ششم آذر ماه سال جاری چهارمین کنگره بین المللی سلامت در جهان اسلام را در بیمارستان رضوی برگزار خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه چنین کنگرههایی باعث اعتبار بخشی به بیمارستانهای کشور خواهد شد، بیان داشت: با توجه به اینکه یکی از مشکلات بسیار مهم گردشگران بحث بیمه است که در این کنگره سعی خواهد شد به این امر پرداخته شود.
رئیس بیمارستان رضوی ادامه داد: در حال حاضر از حدود 50 کشور جهت شرکت در این کنگره دعوت شده که تا به امروز بیشتر این کشورها در سطح وزیر و مسئولین گردشگری برای شرکت اعلام آمادگی کردهاند.
عبدالحسینی با اشاره به اینکه کنگره امسال بسیار پر بارتر از سالهای گذشته برگزار خواهد شد، گفت: چنانچه بتوانیم یک بیمه مشترکی را مطرح کنیم که کشورها پرداخت کننده آن باشند و نه بیماران بسیار پرفایده خواهد بود هر چند که تا کنون بسیاری از کشورها آن را پذیرفتهاند.
حضور نجفی، رئیس کل میراث فرهنگی کشور در کنگره سلامت
وی با اشاره به اینکه نجفی، رئیس کل میراث فرهنگی کشور در این کنگره شرکت خواهد کرد گفت: به احتمال زیاد در این کنگره نهاوندیان نیز شرکت خواهد کرد.
رئیس انجمن سلامت کشور با یادآوری اینکه هر چهار کنگره تا کنون در مشهد برگزار شده است، افزود: شناساندن توانایی جمهوری اسلامی ایران در ارائه خدمات درمانی به جهان و بخصوص کشورهای اسلامی، جلوگیری از دلالی در این راستا، ارائه خدمات با کیفیت و هزینه مناسب به بیماران، شناساندن بیمارستانهای با کیفیت کشور و غیره از جمله اهداف برگزاری این کنگره است.
افزایش دو برابری گردشگران در سال 2012نسبت به 2011
رئیس کنگره بین المللی سلامت با تاکید بر اینکه در سال 2012 افزایش دو برابری گردشگران را نسبت به سال 2011 شاهد بودهایم، تصریح کرد: یکی از اقداماتی که باید در جهت کیفیتر شدن بیمارستانهای کشور صورت گیرد این است که یک ظرفیت سنجی صورت گیرد که به طور مثال چه بیمارستانی و در کدام شهرستان برای ارائه خدمات چه بیماری مناسبتر است تا بیماران بدانند به کدام بیمارستان مراجعه کنند.
اقدامات صورت گرفته در خصوص دادن بدهیهای بیمهها به بیمارستانها ناقص بوده است
رئیس بیمارستان فوق تخصص رضوی تاکید کرد: با توجه به اینکه بیمارستانها طلبهای بسیاری از بیمهها دارند بنابراین باید در این راستا اقداماتی صورت گیرد البته اقداماتی صورت گرفته اما ناقص بوده است.
عبدالحسینی با تاکید بر اینکه بیشترین تاکید ما بر جذب گردشگر است ابراز کرد: در حال حاضر آمار دقیقی از تعداد گردشگران سلامت در کشور در دست نیست اما طبق بررسیها تعداد گردشگران سلامت در بیمارستان رضوی روزانه بیش از 30 نفر میباشد.
وی با تاکید بر اینکه هزینه درمان در کشور برای گردشگران بسیار پایین تر از دیگر کشورها است خاطرنشان کرد: در زمینه سلامت دارای بالاترین درجه علمی در دنیا هستیم که همین امر سبب جذب گردشگر شده است.
رئیس انجمن سلامت کشور با بیان اینکه در خصوص دادن ویزا باید اقدامات مناسبی صورت گیرد تا مانع از معطل شن بیماران شویم گفت: در زمینه علمی و تجهیزات با مشکل مواجه نیستیم و یکی از موفقیتهای ایران در این راستا در مقایسه با کشورهای عربی در این است که متخصصین کشور ایرانی هستند اما در کشورهای عربی اکثر متخصصین مهاجر هستند که در صورت بازگشت آنان به کشورشان تنها تجهیزات برای آنان باقی خواهد ماند.
فرهنگ دینی مشترک از جمله عوامل جذب گردشگران سلامت
وی ادامه داد: همچنین اسلامی بودن کشور باعث شده کشورهای اسلامی رغبت بیشتری برای گرفتن خدمات درمانی از ایران را داشته باشند زیرا از فرهنگ دینی مشترکی برخوردار هستیم.
عبدالحسینی در پایان بیان کرد: بسیاری از کشورهای اروپایی تصور نمیکردند ایران دارای چنین تیم پزشکی و تجهیزاتی در کشور باشد که این امر نشان دهنده قوت کشور در این زمینه است.