به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، احسان اغلو ظهر امروز در چهارمین کنفرانس «گردشگری سلامت کشورهای اسلامی» در محل بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد بیان کرد: من به طرز دقیقی مطالب کنفرانسهای قبلی را مد نظر قرار دادم و به اهداف قابل دسترسی دست یافتم که این اهداف هم در ایران و هم در سایر کشورهای اسلامی قابل اجرا هستند.
وی با اشاره به اینکه این کنفرانس دو مطلب مهم را در مورد سلامت و گردشگری مطرح میکند، خاطر نشان کرد: این کنفرانسها به حدی قابل اهمیت است که برنامه «OIC» در سال 2005 بر افزایش و کیفیت این کنفرانسها توجه خاص داشته است و هدف اصلی را در این زمینه بهبود کیفیت کنفرانس ها اعلام کرده است.
دبیرکل سازمان همکاریهای اسلامی با بیان اینکه آخرین این کنفرانسها در جاکارتا برگزار شد، افزود: در تمامی کنفرانسها باید به سیستم بهداشتی و چگونه ارتقای نحوه زندگی مردم توجه شود.
اغلو با مهم دانستن صنعت گردشگری در ایجاد رقابت میان موسسات بهداشتی، برای ارائه خدمات به ظرفیت گردشگری سلامت در کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: بخش توریسمدرمانی 10 درصد از هزینههای گردشگری را دربر دارد که نشان میدهد صنعت گردشگری یکی از 11 شغل سودآور جهان است.
وی با تاکید بر اینکه اولویت «OIC» این است که به سرویسها و خدمات بهداشتی که در اختیار مردم قرار میگیرد توجه شود، گفت: علی رغم این تلاشها یک عامل وجود دارد که باید مد نظر قرار گیرد و آن هم نیازهای بهداشتی مردم است و اینکه چگونه مردم از خدمات بهداشتی در کشورهای همسایه استفاده کنند.
دبیر کل سازمان همکاریهای اسلامی در پایان گفت: امروز همه دور هم جمع شدهایم تا درباره مشکلاتی که در بخش گردشگری با آن مواجه هستیم صحبت کنیم و امید داریم این کنفرانس باعث افزایش کیفیت بخش توریسم در کشورهای اسلامی شود.