به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدهادی ایمانیه امروز در جمع اعضای شورای عالی گردشگری سلامت دانشگاه از راهاندازی گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد و بیان داشت: گردشگری سلامت از نکات بسیار مورد تاکید دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که برای دستیابی به اهداف آن، عزم جدی وجود دارد.
وی با اشاره به گرایش کشورهای همسایه به صنعت گردشگری سلامت گفت: کشور ترکیه تا کنون سالانه 200 هزار گردشگر سلامت را به کشور وارد و در این زمینه برنامهریزی درازمدت کرده است.
نائلی با بیان اینکه ویژگیهای منحصر به فرد عرصه سلامت، سبب تفاوت گردشگری سلامت با سایر انواع گردشگری شده است، افزود: سرمایهگذاری در این زمینه، موجب ورود ارز به میزان دو تا سه برابر گردشگران عادی به کشور میشود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری فارس نیز با بیان اینکه گردشگران بر حسب مقصد سفر به انواع مختلفی دسته بندی میشوند، تصریح کرد: لازم است در زمینه گردشگری سلامت، تعرفههای درمانی ساماندهی شود.
عامری تعرفههای سلیقهای را از جمله آفات گردشگری سلامت دانست که موجب از دست دادن توانمندیهای موجود در این زمینه میشود.
وی افزود: برقراری مسیرهای ارتباطی بین شیراز و شهرهای کشور عراق، به عنوان یکی از کشورهای متقاضی در این زمینه از جمله اقدامات موثر در توسعه صنعت گردشگری سلامت استان فارس است.
دهقانی، عضو سازمان نظام پزشکی استان فارس نیز در این نشست گفت: هماهنگی با آژانسها و مسافربریهای خارج از کشور برای جذب توریسمهای سلامت به استان، همچنین ارائه آموزش زبان انگلیسی به کادر بیمارستانها از جمله راهکارهای موثر در این زمینه است.
بهرام پارسایی، رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر شیراز، دیگر عضو این نشست بود که گردشگری سلامت و صنعت را دو مولفه درهم تنیده عنوان کرده و بر لزوم تشکیل کارگروهی در این زمینه در استان تاکید کرد.
وی نقش جاذبههای تاریخی شهر شیراز را در این زمینه موثر دانست.
لازم به ذکر است، نخستین نشست شورای عالی گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور رئیس این دانشگاه برگزار و در این نشست مقرر شد برنامه راهبردی یک ساله گردشگری سلامت دانشگاه برای ارائه در نشست بعدی تدوین شود.