جواد آقازاده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، گفت: در حال حاضر از مهمترین مشکلات توسعه صنعت گردشگری سلامت در آذربایجان غربی این است که در داخل استان متولی خاصی برای این مسئله وجود ندارد.
وی افزود: نداشتن متولی خاص در حوزه توریسم درمانی، سبب فعالیت برخی دلالان و سودجویان می شود؛ در حالی که بیمار باید از کانال های مطمئن و مشخص دولتی و خصوصی وارد درمان شده و از ارائه خدمات با کیفیت و تعرفه مناسب برخوردار شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی تصریح کرد: از سایر مشکلات حوزه توریسم درمانی در بسیاری از موارد این است که بیماری که برای درمان به کشور مراجعه می کند نیازی به عمل جراحی ندارد، در حالی که به خواست پزشک ایرانی عمل می شود.
آقازاده با بیان اینکه استانداردسازی تخت های بیمارستان از مهمترین مشکلات حوزه گردشگری سلامت محسوب می شود، گفت: در این زمینه یک بیمارستان جدید 450 تخت خوابی در دهکده سلامت احداث می شود که بسیاری از کارهای درمانی بیمار در همین بیمارستان انجام شده و در مجاورت آن یک هتل نیز ساخته می شود.
وی بیان داشت: هم اکنون 46 هکتار زمین بیمارستان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گرفته و سعی داریم در سفر شهریورماه رئیس جمهور به آذربایجان غربی اعتبارات لازم برای احداث این بیمارستان را تامین کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی تصریح کرد: در حال حاضر بیماران کشور آذربایجان و اقلیم کردستان عراق به جای مراجعه به بیمارستان های آذربایجان غربی به تبریز مراجعه می کنند؛ بنابراین باید در داخل استان شرایطی فراهم شود که این بیماران در داخل خود آذربایجان غربی درمان شوند.
آقازاده تصریح کرد: در زمینه توسعه گردشگر سلامت همه مسئولان اعم از شهرداری، شورای شهر و میراث فرهنگی و گردشگری باید با دانشگاه علوم پزشکی همکاری کرده و با زیباسازی فضای شهر و فراهم کردن امکانات رفاهی و تفریحی و یا ایجاد یک منطقه گردشگری در رونق توریسم درمانی بکوشند./110الف2/