اعلام اسامي مفسدان اقتصادي وظيفه سازمان بازرسي نيست
به گزارش خبرنگار اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، حجتالاسلام مصطفي پورمحمدي در حاشيه همايش «سياست هاي اصل 44، عملكرد و چشمانداز»، در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبني بر اعلام اسامي مفسدان اقتصادي و شفاف سازي در اين خصوص اظهار داشت: سازمان بازرسي مسئول شفافيت كشور نيست و بايد نظامات آماري و عملكردهاي مسئولان و دستگاه ها بصورت شفاف در اختيار مردم و افكار عمومي قرار گيرد.
وي تصريح كرد: سازمان بازرسي كل كشور، حسن جريان امور را كنترل كرده و براي توليد نشدن فساد در كشور تلاش ميكند، بنابراين اگر در پيگيري ها به پرونده فسادي برخورد كرديم آن را به دادگاه اوليه ميدهيم و دادگاه مسئول معرفي مفسدان اقتصادي است.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور تاكيد كرد: سازوكارها و قوانين كشور بايد به شكلي باشد كه امكان فساد در كشور كاهش يابد كه سازمان بازرسي چه در دوره مديريت گذشته چه در حال حاضر خوب كار كرده است./انتهاي پيام/