کد خبر:۲۷۷۶۱۴
وطنی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

شرکت‌های خصوصی هوا و فضا از تسهیلات معاونت علمی رئیس جمهور غافلند

معاون پژوهشی معاونت علمی رئیس جمهور گفت:‌ شرکت های خصوصی از تسهیلات معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور غافل هستند.
علی وطنی در گفت‌‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه در چهارمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های صنایع هوایی و فضایی ایران برخی دستاوردهای متخصصان به خصوص متخصصان بخش خصوصی در معرض نمایش گذاشته شده است افزود: گرچه برخی غرفه‌ها فقط عکس و جداول ارائه داده‌اند اما پشتوانه مجموعه دستاوردهای علمی فناوری و نوآوری که در این نمایشگاه وجود دارد بیانگر وجود اندیشمندان نخبگان و پیشکسوتان بخش هوا وفضا هستند.
 
وی افزود: وجود انگیزه در نسلی جوان و بخش خصوصی با وجود تحریم‌هایی که به ناحق به ملت ایران وارد شد باعث شده است که اقدامات چشمگیری در مقایسه با سایر کشورها در این صنعت ارائه دهیم.
 
معاون پژوهش و فناوری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار داشت: به نظر می‌رسد بخش خصوصی با بسترها و ظرفیت‌های قانونی که در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند شکل بگیرند از تسهیلات قانونی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور غافل هستند.
 
وطنی با بیان اینکه این معاونت دارای سایت اطلاع‌رسانی است افزود: شرکت‌های بخش خصوصی می توانند با مراجعه به این سایت از حمایت ملی، از صندوق حمایت از پژوهشگران و صندوق شکوفایی و نوآوری که اعتباراتی را پیش‌بینی کرده است بهره‌مند شوند همچنین از تسهیلات قانونی مالیات و حقوق گمرکی استفاده کنند.
 
وی به همکاری شرکت‌های خصوصی با اتحادیه هوایی و فضایی ایران تاکید کرد و افزود: این اتحادیه می‌تواند همکاری این شرکت‌ها را با معاونت علمی فناوری رئیس جمهور نزدیک‌تر کند.
 
معاون پژوهش و فناوری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه شرکت‌های خصوصی هوایی و فضایی به حمایت مالی نیاز ندارند افزود: این شرکت‌ها به بازارهای فروش، حمایت سازمان‌های دولتی و استفاده از دستاوردهای آنها در مقایسه با تولیدات وارد شده خارجی نیاز دارند.
 
وطنی گفت: ما باید راهکارهایی برای اولویت قرار دادن خرید محصولات فناورمحور در بخش هوا و فضا به همت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های دیگر به خصوص وزارت صنایع، معادن و تجارت قرار دهیم.
 
وی گفت: در این نمایشگاه در برخی موارد شاهد تولید قطعات دارای فناوری بالا و استاندارد مانند ساخت دستگاه‌هایی که هم در فشارهای بالا و هم در فشارهای بسیار پایین قابلیت دارند هستیم همچنین قطعاتی که برای دورهایی بسیار بالا مانند توربین‌های گازی که هم از نظر کیفیت استاندارد بالایی دارند و هم می‌توانند در بخش‌های دولتی مورد استفاده قرار بگیرند حضور دارند.
 
معاون پژوهش و فناوری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به حمایت نکردن وزارت صنعت، معدن و تجارت از صنایع هوایی و فضایی کشور گفت: این صنعت در سال‌های اخیر به بلوغ رسیده است گرچه امکان صادرات دراین بخش وجود داشته است امابه دلیل ناتوان بودن در وارد شدن ارز این بخش مورد حمایت جدی تاکنون قرار نگرفته است و امیدواریم بعد از مذاکراتی که در ژنو برگزار شد شاهد مهیا شدن بستر بهتری برای این صنعت باشیم.
 
وطنی یادآور شد: معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور تسهیلاتی را برای شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کرده است که امیدواریم ستاد هوا و فضای ایران نیز بتواند با همکاری وزارت امور خارجه و وزارت صنعت از ظرفیت‌های این معاونت بهره‌مند شود.
 
چهارمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های صنایع هوایی و فضایی ایران که از سه‌شنبه هفته جاری در مصلی امام خمینی برپا شده است عصر فردا به کار خود پایان می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار