ايران تا پايان خرداد امسال در صنعت فولاد خودكفا مي شود
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، پرويز داوودي در مراسم بهره برداري از 2 واحد فولادسازي در آذربايجان غربي در مصاحبه با خبرنگاران گفت: کشور هم اکنون سالانه به 18 ميليون تن فولاد خام و 44 ميليون تن محصولات فولادي نياز دارد که با بهره برداري از واحدهاي در دست ساخت تا يک ماه آينده کشور در اين صنعت به خودکفايي کامل ميرسد.
داوودي افزود: با توجه به رشد روز افزون بخش عمران کشور برنامهريزي شده است تا پايان برنامه پنجم توسعه توليد فولاد خام کشور به مرز 45 ميليون تن برسد که در اين صورت ايران پس از کشورهاي چين، ژاپن و آلمان رتبه چهارم توليد فولاد جهان را به خود اختصاص ميدهد.
وي گفت: ميزان چشمگيري از فولاد توليدي کشور براي مصرف در طرحهاي عمراني برنامه ريزي شده است و بقيه مصرف داخلي به کشورهاي مختلف جهان صادر ميشود که در اين صورت ايران تا چند سال آينده به يکي از صارکنندگان فولاد جهان تبديل خواهد شد./انتهاي پيام/