سورنا ستاری با حکم رئیس جمهور دبیر هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی شد.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، حسن روحانی در اولین جلسه هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در دولت تدبیر و امید، تصریح کرد: اهتمام جدی دولت بر حمایت از شرکتهای دانش بنیان که قصد ایجاد تحول اساسی در کشور دارند، بوده که این اقدامی بسیار ارزشمند است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای مبتنی بر توسعه اقتصاد دانشبنیان مورد حمایت دولت است، گفت: این دولت تمامی توان خود را برای تقویت و پیشبرد اهداف شرکتهای دانش بنیان به کار خواهد گرفت.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه فعالیتهای دانشبنیان در حقیقت علم و اقتصاد را در کنار یکدیگر قرار داده و منجر به تقویت این دو حوزه می شود، خاطرنشان کرد: فعالیتهای دانشبنیان میتواند به بهبود زندگی مردم کمک کند.
روحانی ضمن تاکید بر توسعه شرکتهای دانش بنیان در کشور، افزود: ثمره اصلی مراکز علم آموزی نظیر آموزش عالی و آموزش و پرورش باید در فعالیتهای دانشبنیان تجلی یابد.
در ابتدای این جلسه، گزارشی از تاریخچه تاسیس، اهداف، وضعیت مالی و فعالیتهای این صندوق، از ابتدا تاکنون ارائه شد.
بر اساس گزارش ارایه شده در این جلسه، قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان در مهر ماه 1387 در دولت و در آبان ماه 1389 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده که تاکنون به دلیل بروکراسی اداری و اختلافات بین دستگاههای مسئول، این قانون اجرا نشده و صندوق نوآوری نتوانسته هیچ گونه حمایتی از شرکت های دانش بنیان به عمل آورد.
تخصیص و تامین سرمایه اولیه صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3 هزار میلیارد تومان از جمله اقداماتی بوده که باید از ابتدای تاسیس این صندوق اجرا می شد که امروز با گذشت 3 سال تنها 25 میلیارد تومان آن به صندوق اختصاص یافته است.
در این جلسه علاوه بر مصوبه هیات دولت، برای اختصاص 200 میلیون دلار به صندوق نوآوری و شکوفایی توسط صندوق توسعه ملی در بودجه سال آینده، مقرر شد صندوق توسعه ملی در صورت نیاز شرکتهای دانش بنیان به تسهیلات و منابع مالی بیشتر، این منابع را نیز تامین کند.
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این جلسه به عنوان دبیر هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی انتخاب شد.