شناخت ارزشهاي فتح خرمشهر احساس تكليف بيشتري را در انسان ايجاد ميكند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، محمد نصيري زاده ديروز چهارم خرداد ماه در مراسم بزرگداشت سالروز آزادسازي خرمشهر در مركز تربيت معلم پسرانه شهيد ايزدپناه ياسوج، با اشاره به نقش تاثيرگذار زنان در دفاع مقدس، به بررسي تاثير اين حضور به ويژه در 572 روز محاصره خرمشهر پرداخت و اظهار داشت: جان فشانيها و ايثارگريهاي رزمندگان در تمام عملياتها به ويژه در عمليات بيت المقدس به گونهاي بود كه آرزوي پيروزي صدام در جنگ تحميلي را به سرعت به ياس مبدل كرد.
وي با اشاره به تاكيد شهدا به ولايت مداري در وصيت نامههايشان، خاطرنشان كرد: امروز دشمن شناسي به شركت پرشور در انتخابات و نيز رعايت الگوي مصرف توصيههاي اكيد مقام معظم رهبري است كه لازم است همه ما به ويژه فرهنگيان در عمل به آنها تلاش كنيم.
لازم به ذكر است، در اين مراسم كه به همت بسيج دانشجويي مركز تربيت معلم شهيد ايزدپناه ياسوج برگزار شد، از پنج دانشجويي بسيجي نمونه اين مركز قدرداني شد./انتهاي پيام/