
به دلیل کمبود وقت، 2 برنامه سفر رئیس جمهور به خوزستان لغو شد
۲ برنامه سفر رئیس جمهور به استان خوزستان به دلیل کمبود وقت لغو شد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در نخستین روز از سفر سه روزه به استان خوزستان در جمع مردم خوزستان، نخبگان، فرهیختگان و دانشگاهیان و علما و طلاب حاضر شد.
با توجه به تاخیر 4 ساعته ورود رئیس جمهور به استان خوزستان به دلیل نامناسب بودن شرایط جوی 2 برنامه دیدار با ایتام و دیدار با خانواده معظم شهدا با توجه به کمبود وقت از برنامه نخستین روز سفر وی لغو شد.
براساس برنامه اعلام شده مقرر شده بود رئیس جمهور پس از دیدار عمومی با مردم شهرستان اهواز برنامه دوم خود را به دیدار با ایتام اختصاص دهد که این دیدار محقق نشد.
همچنین دیدار با خانواده معظم شهدا که در برنامه بعد از ظهر نخستین روز سفر وی گنجانده شده بود، لغو شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.