آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۷۰۷۶
گودرزی:

25 درصد اعتبارات امسال را گرفتیم و احتمالا مابقی را نمی‌دهند/ روی نردبان شکسته قرار داریم

وزیر ورزش و جوانان گفت: از بودجه امسال تا این لحظه 25 درصد اعتبارات تخصیص داده شده و بقیه آن را نیز احتمالا نمی‌دهند.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در دیدار امروز خود با رئیس بانوان, مربیان و ورزشکاران فدراسیون‌های تیراندازی با کمان، فوتبال و قایقرانی و تکواندو گفت: امیدوارم این نشست‌های ادامه داشته باشد تا نتایج خوبی برای ورزش بانوان داشته باشیم.


وی در ادامه افزود: بی‌عنایتی و کم‌لطفی به ورزش بانوان وجود دارد در حالی که 50 درصد جامعه بانوان هستند و در ورزش کمتر حق آنها ادا شده و مورد ظلم واقع شده‌اند.


 در ادامه این نشست وزیر ورزش افزود: زنان در ورزش باید رسانه‌های گروهی بیشتر ورود کنند تا سهم واقعی آنها نسبت به مردان ادا شود شاید این نکته در اکثر جوامع وجود داشته باشد و در ورزش ما نیز کشور ما این موضوع وجود دارد.


سعید شجاعی نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال ضمن تشکر از نگاه ویژه وزیر ورزش نسبت به ورزش زنان گفت: نگاه در رشد و پویایی ورزش زنان موثر است و باید فضای برای زنان ایجاد شود تا با نشاط و پرانگیزه در میادین حاضر شوند.


وی به تشریح برنام‌های خود در شش سال گذشته پرداخت و گفت: در این مدت به فدراسیون کاری نداشتیم و سند راهبردی خود را تنظیم کردیم و در برخی موارد نیز جلوتراز این سند حرکت کردیم و امیدوارم با حمایت‌ها بتوانیم موفق باشیم چرا که با یک مجموعه کار گروهی به اینجا رسیده‌ایم.


شجاعی یادآور شد: حواشی فوتبال زنان نیز مانند آقایان است و ما در حال حاضر پنج تیم فعال در بخش ملی داریم که درگیر رقابت‌ها هستند و همه موفق بوده‌اند و برای اولین بار در ورزش بانوان در فوتسال به مقام دوم اسیا دست یافتیم.


وی تصریح کرد: مشکل اساسی در فوتبال این است که فیفا برای اولین بار یک امتیازی را برای ما در نظر گرفته و آن احداث کمپ تیم ملی است که متأسفانه این مسئله به بن‌بست  خورده که اگر حل شود بسیاری از مشکلات ما پایان می‌یابد فیفا برای این موضوع بودجه‌ای را در نظر گرفته که البته با توجه به بلوکه شدن این ارتباط به دست ما نرسیده است وزیر ورزش نیز در این خصوص گفت: با ظرفیت وزیر امور خارجه صحبت کردم و گشایش‌های شده و باید از طریق رئیس فدارسیون مکاتبه و سوابق خود را اعلام کنیم تا این اعتبارات باز شود.


در ادامه نیز کاظمی‌پور نایب رئیس فدارسیون تیراندازی با کمان خاطرنشان کرد: متأسفانه در زمان انتقال مسئولیت در فدراسیون تکواندو با چالش‌های زیادی روبه‌رو بودیم اما با حل این مشکلات شرایط برای فعالیت در حوزه قهرمانی زیاد شده و با توجه به اینکه در این رشته زنان منع حجاب ندارند در صورت توجه می‌تواند سهم زیادی در مدال‌آوری ایران داشته باشد.


وی خاطرنشان کرد: با توجه به ماهیت تکنیکی و تاکتیکی این رشته لزوم برگزاری مسابقات برون مرزی زیادی را داریم که امیدوار این مشکل حل شود همچنین شرایط ایجاب می‌کند که تمرین‌ها مثمرثمر باشد به علاوه نبود خوابگاه مناسب برای تیم ملی نیز از دیگر مشکلات ما است.


در ادامه این نشست زهرا فردی نایب رئیس فدراسیون تکواندو گفت: تکواندو از رشته‌های موفق در حوزه زنان است و دو دوره گذشته در المپیک حضور داشته و لیگ پویا و فعالی نیز دارد.
وی در ادامه به تشریح مشکلات این رشته درحوزه بانوان پرداخت و گفت: نیاز است در تکواندو در بخش زنان نیز کار شود چرا که در رقابت‌های جهانی امتیازات در مجموع رقابت‌زنان و مردان محسوب می‌شود و باید به این حوزه نیز توجه کرد همچنین بحث بودجه و پاداش‌های معوقه نیز در کنار مشکلات خوابگاهی باید مورد توجه قرار گیرد.


در ادامه دباغ نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی نیز گفت: ما به کمک‌های مالی برای حضور قایقرانان المپیکیمان در رقابت  های و اردوهای برون مرزی داریم ودر حال حاضر بانوان المپیکی مان خود را برای بازی‌های آسیایی و المپیک برزیل آماده می‌کنند.


وی افزود: متأسفانه نداشتن اسپانسر در قایقرانی یک معضل است و همین امر باعث کاهش تیم‌های باشگاهی در این رشته شده است.


در ادامه نیز وزیر از نواب رئیس بانوان این چهار فدراسیون در خصوص سهم ورزش زنان از بودجه و همچنین آمار ورزشکاران فعال در این رشته پرسید.


گودرزی در ادامه گفت: از جمع 16 تیم لیگ برتری و 16 تیم لیگ دسته یک هزار و 200 میلیارد در فوتبال گردش مالی داریم که سه هزار میلیارد آن در ورزش فوتبال بانوان هزینه می‌شود که این قابل مقایسه نیست که یکی از دلایل آن خود شما بانوان هستید که خواسته‌های خود را مطالبه نمی‌کنید.


در ادامه شجاعی گفت: سی درصد از بودجه مربوط به بانوان است که در اختیار آنها قرار نمی‌گیرد البته بخشی از آن مربوط به درآمد فوتبال از اسپانسر است که به ما تعلق نمی‌گیرد ما در برگزاری اردوها مشکل مالی نداریم. ولی در کل فدراسیون فوتبال مشکل مالی دارد.


در ادامه گودرزی در خصوص سوال خبرنگاران مبنی بر ورود صداوسیما و رادیو در پوشش اخبار بانوان گفت: رسانه یک اهدافی را برای خود دارد و ما نمی‌توانیم برای آنها تکلیف روشن کنیم برنامه‌ای مملو از کذب در صداوسیما پخش شد و من به یکی از مسئولین رسانه ملی گلایه کردم و او گفت که برخورد می‌کند ولی فردای آن روز باز هم این مسئله تکرار شد و من وقتی این مسئول را دیدم از او تشکر کردم و گفتم چون ما این موضوع را مطرح کردیم شما بر ادامه آن اصرار داشتید.


وی تصریح کرد: اینکه ما بخواهیم توصیه کنیم راهگشا نیست و این مسئله بحث مبنایی دارد که ببینم که رسانه باید براساس ذائقه مردم عمل کند یا این ذائقه را تغییر دهد.


وی ورزش تصریح کرد: امروز ذائقه مردم به سمت فوتبال است و عده‌ای از برنامه‌های صداوسیما به فوتبال اختصاص یافته و اینکه به نفع جامعه است یا نه توجه نمی‌کنند و این همان مشکل است.


وی یادآور شد: این اختیار در مورد برنامه‌های صداوسیما را نداریم ولی تا جایی که به حرف ما گوش دهند پیام را می‌رسانیم.


وی تصریح کرد: مطمئن باشید موضوع بانوان را با مسئولان رسانه ملی به‌عنوان یک موضوع اثربخش در میان می‌گذارم نه اینکه صرفا به بعد قهرمانی آن توجه شود بلکه جهت پیشگیری و سلامتی بانوان باید مورد توجه قرار داده شود.


وی خاطرنشان کرد: باید توجه کرد ورزش قهرمانی در حوزه بانوان حرکت ظریفی است که روی یک لبه باریک قرار دارد و نباید بروز مشکلاتی شد که این را به حداقل برساند.


وزیر ورزش یادآور شد: اینکه از ابتدا پرسیدند چقدر پول به حوزه بانوان اختصاص داده می‌شود و چقدر ورزرشکار داریم می‌خواستم به شما یادآوری کنم که دنبال مسئله باشید نه اینکه چالشی بین نواب رئیس و مربیان و رئیس فدراسیون ایجاد  کنم صرفا خواستم حق و حقوق و حدود وحدود آن را بدانند و آن را استیفا کنند.


وی یادآور شد: ورزش آقایان هم دچار بعضی از تبعیض‌ها است و مشابه این مسئله را با دیدار خود با سایر روسای فدراسیون‌ها و مسئولان لیگ عنوان کردم تنها رشته‌ای که می‌تواند روی پای خود بایستد فوتبال است اما از نسط آن تنها چند بسته در اختیار ورزش بانوان قرار می‌گیرد.


وی در ادامه به بیان تئوری فسق شیشه‌ای اشاره کرد و گفت: متأسفانه زنان در این فسق شیشه‌ای هستند و خودشان نیز تمایلی به دریافت حقوقشان ندارند فوتبال تا اندازه‌ای به نقطه سر به سر رسیده اما بخش عمده ای از این هزار و 200 میلیادر در دست افراد خاص و بازیکنان قرار می‌گیرد.


وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: ورزش در کشور جاره‌ای ندارد جز رفتن به سمت خودکفایی مالی چرا که اعتباراتی که دولت لحاظ می‌کند مکفی نیست مشکلات در حوزه زیرساخت به قدری وسیع است که نمی‌توان آن را نرم‌افزاری حل کرد.


وی افزود: دولت قبل در هر نقطه کشور نیز کلنگ زده که این ها شده سه هزار و 320 پروژه که هزینه‌ای بابت آنها نکرده است اگر متوسط هر پروژه 5 تا 10 میلیارد تومان باشد امسال ده هزار میلیارد نیاز داریم در حالی که اعتبار ورزش در سال 92 ششصد میلیارد است که تا این لحظه کلا 25 درصد آن تخصیص داده شده و بقیه آن را نیز احتمالا نمی‌دهند.


وی تصریح کرد: هر چه درآمد داشته باشیم توسط پروژه‌ها بلعیده می‌شود و در واقع ما روی کفه‌ای قرار داریم که پله‌های نردبان آن شکسته است و هر لحظه ممکن است سقوط کنیم.


وزیر ورزش وجوانان یادآور شد: در خصوص حرکت به سمت خودکفایی بانوان باید خودشان نیز مطالبه داشته باشند باید به دنبال تأمین منابع مالی باشند فدراسیونی مانند قایقرانی که عادلانه در تخصیص بودجه عمل می‌کند از این قاعده مستثنی است اما برخی فدراسیون‌ها هستند که جنسیت در تخصیص بودجه‌ها برایشان مشکل ایجاد کرده.


گودرزی خاطرنشان کرد: صحبت‌های شما را شنیدم و در برگزاری اردوهای تدراکاتی داخلی و خارجی شما را کمک می‌کنم و باید برای رفع مشکل بیمه مربیان نیز کارگروهی تشکل شود و لازم است تا مسئله اخلاق و فرهنگ در ورزش مورد توجه قرار گیرد.


وی در پایان گفت: این روزها شاهد بی‌اخلاقی در ورزش هستیم که بخشی از آن به دلیل نگاه صرف به پول است که منجر به این مفاسد می‌شود و لازم است در این موضوع توجه شود.
 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار