خاکریز حضور آزاداندیشان غربی در ایران باز شده است/ فینکلشتاین استاد مقاومت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۱۴۴۳
کارگردان سیما و تلویزیون:

خاکریز حضور آزاداندیشان غربی در ایران باز شده است/ فینکلشتاین استاد مقاومت است

طالب‌زاده گفت: خاکریز حضور آزاداندیشان غرب در ایران باز شده است و این در حالی است که تعداد این افراد بسیار بیش از آن است که فکر می‌کنید.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، نادر طالب‌زاده در جمع مدیران وفعالان فرهنگی در سالن اجتماعات موسسه جوانان آستان قدس رضوی با اشاره به حضور استاد آزاداندیش امریکایی در کشور بیان داشت: تحول بزرگی پس از 34 سال در کشور شکل گرفته است و آن هم حضور آزاداندیشان غربی و امریکایی در کشور و بیان آزادانه عقاید و نظراتشان نسبت به حقایق جهان است.


وی به کتاب صنعت هلوکاست نوشته شده فینکلشتاین اشاره کرد و گفت: این کتاب اولین کتابی است که در خصوص حقایق هلوکاست نوشته و به 200 زبان زنده دنیا ترجمه شده است و دلیل اهمیت آن اصرار نویسنده به عقاید خود و عقب‌نشینی نکردن اوست.


این کارگردان سینما و تلویزیون به شرایط این استاد امریکای در کشور  امریکا اشاره کرد و گفت: کلمن به دلیل جویای حق بودن از تدریس در کلیه دانشگاه‌ها امریکا منع و در حالی که قرار بود استاد تمامی خود را دریافت کند از دانشگاه‌های کشورش اخراج شد.


وی ادامه داد: در هیچ آزاداندیشی پوشیده نیست که لابی غربی صهیونیستی مانع از شنیدن صدای فینکلشتاین می شود این در حالی است که در برنامه راز شب گذشته 90 دقیقه حرف‌های حقیقت‌جوی کلمن بر روی آنتن رفت و او از این امر متعجب شد.


طالب‌زاده تعجب فینکلشتاین را ناشی از سخن گفتن آزادانه او در ایران دانست و گفت: وی درچند روز پیش در شبکه بی‌بی‌سی در حالی سخن می گفت که مجری این برنامه مدام از ادامه دادن وی به حرف‌های خود ممانعت می‌کرد و هر آنجا که کلمن در پی نشان دادن حقیقت بود بحث را از دست او خارج می‌کرد.


این کارگردان برنامه راز امریکا را دروغگوترین کشور دانست و بیان داشت: در آزادترین کشور جهان نقض حقوق بشر به راحتی انجام می‌شود و یکی از اساتید این کشور به دلیل پرداختن به هلوکاست و حقیقت آنچه که بر سر یهیودیان آمده است از دانشگاه کشور خود اخراج می شود.


وی با بیان اینکه خاکریز حضور آزاداندیشان غرب در ایران باز شده است افزود: کلمن فینکلشتاین یک هفته در ایران فقط بود در حالی که ایشان برای تدریس به ترکیه رفته بود و متأسفانه در این کشور نیز براساس فشار غربی‌ها مجبور به ترک ترکیه و امیدوار اینکه ایشان کار تدریس را در ایران دنبال کند.


طالب‌زاده در پایان با بیان پیشنهاد دعوت از آزاداندیشان غرب برای صحبت در ایران گفت: لازم نیست کتاب‌های این بزرگواران را ترجمه کنید خود این عزیزان می‌توانند در کشور حاضر و حرف‌هایشان را به‌صورت زنده در اختیار مردم فهیم ایران قرار دهند.
 

برچسب ها:
]] ] p
نظرات شما
آرمين
-
۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷
خيلي دوست داريم آقا نادر...
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار