حضور حداكثري مردم در انتخابات پشتوانهاي قوي براي دولت آينده است
مهندس جواد آرينمنش در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در مشهد، اظهار داشت: انتخابات به ويژه انتخابات رياست جمهوري يك امر بسيار مهم و سرنوشتساز براي كشور است، لذا دانشجويان به عنوان قشر روشنفكر و گروه هاي مرجع، ضمن ايفاي نقش خود بايد براي ساير جوانان الگو باشند.
وي در دامه با اشاره يه وجود برخي تخريب ها از سوي كانديدها يا طرفدارانشان يادآورد شد: ما اميدوار بوديم بعد از گذشت 30 سال از انقلاب و كسب تجربيات فراوان، اخلاق سياسي در فضاي انتخاباتها حاكم شود و كاندياها و طرفدارانشان به جاي تخريب رقيب به بيان ديدگاه ها، برنامه ها و راه كارهاي برون رفت كشور از مشكلات و تحقق اهداف چشم انداز بپردازند.
آرينمنش افزود: تخريب چهره رقيب، روشي ناپسند است و يقيناً كساني كه با اين كار دنبال جمع كردن آرا هستند نه تنها موفق نخواهند شد، بلكه آراي خود را نيز از دست خواهند داد.
نماينده مردم مشهد در هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي در پايان، در خصوص معيارهاي انتخاب اصلح خاطرنشان كرد: بخشي از معيارهاي رئيس جمهور اصلح در قانون اساسي ذكر شده است، اما ويژگي هايي از چمله؛ مومن بودن، ساده زيستي، خدمت گذاري به مردم و پرتلاش بودن مي تواند براي نيروهاي ولايت مدار يك اصل باشد./انتهاي پيام/