کد خبر:۲۹۳۸۰۱
نوشتاری از جواد محدثی/

وقتی برخی در دانشگاه و حوزه اباحی‎گری را به نام دین و آزادی ترویج می‌کنند و قدرت‎زدایی را زیر عنوان آزاد‎اندیشی

متاسفانه اباحی‎گری به نام دین و آزادی ترویج می‎شود و قدرت‎زدایی زیر عنوان آزاد‎اندیشی صورت می‎گیرد و نوعی «ماتریالیسم فکری» با زرورقی از پویایی ذهن و روزآمدی دین به خورد افراد داده می‎شود و این بلیه، هم در دانشگاه‎ها دیده می‎شود، هم رگه‎هایی از آن در زلال حوزه و صفای طلبه‎ها نشت کرده است!
وقتی برخی در دانشگاه و حوزه اباحی‎گری را به نام دین و آزادی ترویج می‌کنند و قدرت‎زدایی را زیر عنوان آزاد‎اندیشی

گروه اندیشه «خبرگزاری دانشجو»؛ عده‎ای از راه جهل به بیراهه می‎روند، کسانی هم از راه علم به گمراهی می‎افتند. وقتی علم ابزار تحریف و فریب شود و دانش پلی برای عبور از حقیقت و رسیدن به منفعت، انتظاری جز رواج ضلالت نیست! کسانی به جای فراخواندن به سرچشمه، به آبراه‎های فرعی و گل‎آلود فرا‎ می‎خوانند و به جای دعوت به خدا، زیر چندین پوشش و لفافه دعوت به خود می‎کنند.

 

این است درد بزرگ انسان معاصر در عصر حاضر که با بت‎تراشان جدید مواجه‎ است و بت‎پرستی‎های مدرن! بازار مذهب‎سازی و مسلک‎تراشی و گروه‎بازی رایج است. چاشنی عمده آن‎ها هم نفسانیات است که یا در عرصه شهوات رخ می‎دهد، یا در وادی قدرت، یا شهرت؛ و در همه این‎ها محور، نفس است و بت پنهان، همان خود.


کسانی هم چشم و گوش بسته، در پی این مسلک‎ها، مذهب‎ها، جبهه‎ها و دعوت‎ها راه می‎افتند و چه‎بسا با قصد قربت، حقیقت را ذبح می‎کنند و تیشه به ریشه دین می‎زنند و ملعبه اهواء نفسانی و ابزار هوس‎های شیطانی دیگران می‎شوند و در سودای بهشت، به قعر دوزخ می‎روند. در جهان معاصر، از این‎گونه رهبران و رهروان بسیارند.


متاسفانه اباحی‎گری به نام دین و آزادی ترویج می‎شود و قدرت‎زدایی زیر عنوان آزاد‎اندیشی صورت می‎گیرد و نوعی «ماتریالیسم فکری» با زرورقی از پویایی ذهن و روزآمدی دین و رهایی از جمود و مبارزه با تحجر به خورد افراد داده می‎شود و این بلیه، هم در دانشگاه‎ها دیده می‎شود، هم رگه‎هایی از آن در زلال حوزه و صفای طلبه‎ها نشت کرده است!

 

به برخی از مقاله‎ها در بعضی از جراید به دقت بنگرید... خطر آنجاست که الحاد جامه دین بپوشد و کفر نقاب ایمان بزند. این همان نفاق است که 14 قرن است دست از گریبان اسلام و مسلمین  نکشیده و برای هر روزی برنامه‎ای دارد و برای هرجایی، بازیگرانی و برای هر قومی، چهره‎هایی!


در الحادهای جدید و نفاق های مدرن، دیگر سراغ اندیشمندان زیست‎شناس و دانشمندان سکولار نمی‎روند که از زبان آنان، جدایی دین را از دانش نشر دهند و خدا را زیر تیغ جراحی بجویند و از علوم تجربی، سلاحی برای کوبیدن «ایمان به غیب» بسازند.


نه! نه! بلکه ماهرانه با طرح مسائل معنوی و عرفانی و با پوشش آیه و حدیث و از سنگر فلسفه، فقه، عرفان، تفسیر و کلام، همه مبانی را زیر سوال می‎برند و ناباوری را تئوریزه می‎کنند و برای بی‎اعتقادی و نسبیت مفاهیم دینی، چارچوب می‎سازند و قالب‎ریزی می‎کنند و خروجی مباحث کلامی و فلسفی و علمی آنان، گاهی نفی وحی و قداست‎زدایی از مقدسات و تشکیک در باورهاست.


مذهب‎سازان بی‎مذهب، چرا دست از سر دین برنمی‎دارند؟ ایدئولوگ‎های بی‎ایدئولوژی چرا با مسلمات دین بازی می‎کنند؟ ملحدان نقاب‎زده، چرا افتخارشان شاگردی شیطان است؟
گفتیم که در خیلی از موج‎های جدید، ردپای حب دنیا و حب ریاست را می‎توان دید. دکانداران کم نیستند. عرضه‎کنندگان غذاهای مسموم، گاهی به ظاهر مجوز هم دارند و دکه، کارگاه و تولیداتشان علامت استاندارد هم دارد. ولی... مگر جعل و تزویر، به پایان رسیده است؟ کجا جای خوشبینی است و کجا جای نگرانی و بدبینی و درنگ و حساسیت؟
 

برگرفته از هفته نامه پنجره

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار