كساني كه مقابل نظام بايستند همچون پر كاهي به كنار انداخته مي شوند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، در اين بيانيه آمده است: مشي امام و رهبري همواره اين بوده كه از تلف شدن نيروها جلوگيري شود و به هر شكل ممكن، فعالان و چهره هاي سياسي به عنوان يك نيروي وفادار به انقلاب باقي بمانند، اما اين شاهد و تسامح تا آنجاست كه اشخاص قدر نظام و انقلاب بدانند و خود را وامدار انقلاب تلقي نكنند.
اين بيانيه خطاب به هاشمي مي افزايد: بيانيه شما باعث حيرت ما شد، چرا كه حرمت و ادب در آن فراموش و حتي از سلام كردن در شروع آن نيز دريغ شده است.
بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد سبزوار، تكيه بر افتخارات گذشته افراد را تضميني براي آينده آنان ندانسته و آورده است: آقاي هاشمي ادب در اين است كه اگر رهبري را فصل الخطاب مي دانيد براي ايشان تعيين تكليف نكنيد، كه فايده اي هم ندارد و اگر كسي قد علم كند، بسيج دانشجويي پاي آن فرد را با هر سابقه درهم مي شكند.
در بيانيه بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي سبزوار آمده است: آقاي هاشمي تاسف بار است كه شما دولت خدمتگذار نهم كه مورد تاييد رهبر انقلاب است را اين چنين مورد هجوم قرار داده و آن را با گروه هاي ضد انقلاب و بني صدر مقايسه مي كنيد.
در خاتمه اين بيانيه خاطرنشان شده است: بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد سبزوار، خواهان برخورد صريح و شفاف قوه قضاييه نسبت به تخلفات احتمالي برخي از دولتمردان در صحن علني دادگاه است و در غير اين صورت دادگاه مردمي در اذهان خويش به اين تخلفات رسيدگي خواهد كرد./انتهاي پيام/