کد خبر:۳۰۱۶۹۲

بارش باران در استان های جنوبی؛ از امروز تا جمعه

نقشه های هواشناسی نشان می‌دهد، از امروز بارش باران در استان‌های جنوبی آغاز می‌شود و تا روز جمعه ادامه خواهد یافت.
بارش باران در استان های جنوبی؛ از امروز تا جمعه

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی ، با تقویت جریان های سطحی مرطوب انتظار می رود تا ساعات اولیه روز جمعه بارش باران در استان های فارس، کرمان، جنوب شرق بوشهر، هرمزگان، جزایر جنوبی خلیج فارس، تنگه هرمز و جنوب استان سیستان و بلوچستان ادامه یابد.

نقشه های پیش یابی هواشناسی نشان می دهد با نفوذ توده هوای سرد از نخستین روز سال نو به نوار شمالی کشور کاهش درخور توجه دما، بارش باران و برف را به ترتیب در سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور شاهد خواهیم بود.

با تشدید بارش از امروز چهارشنبه در این مناطق که تا هفتم فروردین ادامه خواهد داشت، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه ها در مناطق یاد شده می رود.

پیش بینی می شود ، بیشینه و کمینه هوای تهران امروز بین 16 تا 6 درجه بالای صفر و آسمان تهران نیز در این روز کمی ابری و در بعد از ظهر با افزایش ابر همراه باشد.

نقشه های هواشناسی نشان می دهد ، بیشینه و کمینه هوای تهران در هفتمین روز سال نو (پنجشنبه) بین 18 تا 8 درجه بالای صفر و آسمان تهران در این روز کمی ابری همراه با وزش باد ملایم باشد.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار