انتخابات دهم تداعي كننده شور و نشاط اوايل انقلاب بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۲۶۴
وزير بهداشت در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

انتخابات دهم تداعي كننده شور و نشاط اوايل انقلاب بود

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: انتخابات دهم و حضور گسترده مردم شور و نشاط مردم در سال‌هاي ابتدايي انقلاب را تداعي مي‌كرد.

دكتر كامران باقري لنكراني در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، حضور مردم در انتخابات دهم را بي نظير خواند و اظهار داشت: همان طور كه آمارها نشان مي دهد ما بعد از رفراندوم سال 58 كه به عنوان اصل نظام جمهوري اسلامي ايران بود هرگز چنين مشاركتي نداشتيم.

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تصريح كرد: متوسط حضور مردم در انتخابات دهم 85 درصد بود و در يك طيف در برخي از استان ها به بالاي 90 درصد رسيد كه نشان دهنده شور و نشاط مردم است.

وي گفت: انتخابات دهم نشان داد كه مردم در شروع دهه چهارم انقلاب با همان شور و نشاط اوايل انقلاب اسلامي همراه انقلاب هستند و براي دفاع از آرمان هاي امام خميني(ره) در عرصه حضور دارند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار