آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۸۳۴۰
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت:

جهانگیری به وزارت صنعت ماموریت ویژه داد/ لزوم حل مشکلات بخش نساجی کشور

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: قرار بر این است که پیشنهادات اجرایی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای حل مشکلات بخش نساجی به معاون اول رئیس جمهور ارجاع داده شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، سهیلا جلودار زاده در نشست خبری گفت: بعد از بازدید معاون اول رئیس جمهور از نمایشگاه دستاوردهای بانوان و آشنایی با مشکلات زنان در بخش های مختلف، به وزارت صنعت، معدن و تجارت و شخص وزیر، ماموریت ویژه داده است که مشکلات بخش نساجی کشور را حل و فصل کند.

 

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بانوان افزود: بر این اساس، مقرر شده تا پیشنهادات اجرایی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای خروج بخش نساجی از مشکل فعلی، به معاون اول رئیس جمهور تقدیم شود.

 

وی تصریح کرد: بانک صنعت و معدن و صندوق مهر امام رضا(ع) نیز تسهیلات مورد نیاز بانوان کارآفرین و سرمایه های خرد مورد نیاز آنها را تامین خواهند کرد.

 

به گفته جلودار زاده، از امروز با حمایت های وزیر صنعت، معدن و تجارت، بنیاد مسئولیت های اجتماعی زنان تشکیل شده تا فعالیت های زنان را در راستای توسعه پایدار ساماندهی کند.

 

وی اظهار داشت: سیاست‌گذاری تصمیم سازی برنامه ریزی و اجرا و نیز آماده سازی فعالیت زنان از جمله ماموریت های این بنیاد است. از سوی دیگر، فرمی میان شرکت کنندگان در این نمایشگاه توزیع شده تا مسائل و مشکلات آنها در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گیرد؛ بر این اساس مشکلات را دسته بندی خواهیم کرد و در صدد رفع آن برخواهیم  آمد.

 

همچنین در این نشست پروانه معصومی نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان سنگ آهن نیز گفت: بر اساس دستورالعملی که وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان نظام مهندسی معدن ارسال کرده است، قرار به این است که از این پس پروانه بهره برداری تنها در اختیار شرکتهای حائز صلاحیت قرار گیرد و البته شرکتها نیز رتبه بندی شوند.

 

وی افزود: تا پیش از این، افراد با محدودیت دریافت متعدد پروانه بهره برداری از معادن مواجه بودند و بنابراین به نام اقوام و دوستان خود پروانه بهره برداری دریافت می کردند، اما مالکیت و مدیریت معادن در دست افرادی بود که معادن دیگر را نیز داشتند.

 

معصومی خاطرنشان کرد: معادن کشور باید ساماندهی شوند و عدالت نیز در رابطه با معادن اجرایی شود؛ به این معنا که اگر قرار است حقوق و عوارضی برای معادن وضع شود، نباید برای معادن کوچک و بزرگ یکسان دیده شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار