کد خبر:۳۰۸۶۶۶
صادق پور در نشست خبری:

فعالیت اپتومتریست ها در جامعه شناخته نشده است/ بهزیستی با اپتومتریست‌ها همکاری نمی‌کند

نائب رئیس جامعه اپتومتری ایران گفت: در طرح پزشک خانواده وجود و حضور اپتومتریست ها ضروری ذکر شده بود اما تاکنون با این گروه قراردادی منعقد نشده است و بیمه خدمات اپتومتریست ها را تحت پوشش قرار نمی دهد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، صادق پور نائب رئیس انجمن علمی جامعه اسلامی اپتومتریست ایران در نشست خبری امروز که در درمانگاه بسیج در مرکز چشم پزشکی بصیر برگزار شد، گفت: اقدام تجویز عینک و لنز را اپتومتریست ها انجام می دهند و این فرصت مناسبی برای درمان بسیاری از بیماری هاست و ما می توانیم کار مستقل از متخصصان چشم پزشک را انجام بدهیم و اگر بیماری مشکل عیوب انکساری داشته باشیم می توانیم بیمار را درمان کنیم.


وی در ادامه تصریح کرد: اولین اقدام برای درمان بیماری های مختلف توسط اپتومتریست ها صورت می گیرد و قصد ما از برگزاری این نشست خبری این بوده است که خدمات این گروه پزشکی را به جامعه و مسئولان بشناسانیم.

 

صادق پور با انتقاد از فعالیت های که در وزارت بهداشت صورت می گیرد، گفت: طرح انجام وظیفه اپتومتریست ها در قانون پزشک خانواده وجود دارد اما تاکنون با این گروه قراردادی منعقد نشده است، اپتومتریست ها در طرح پزشک خانواده دیده نشده است و از ابتدای طرح با این متخصصان قراردادی بسته نشده است به این دلیل که وزارت رفاه نحوه بستن قرارداد را ذکر نکرده است.

 

وی با انتقاد از برخی از نهادها گفت: بحث غربالگری تنبلی چشم کودکان زیر 5 سال از ابتدا برعهده اپتومتریست ها قرارداشت ولی هم اکنون این اقدام را برخی شرکت ها انجام می دهند و غربالگری تنبل چشم به افراد غیرمتخصص سپرده شده است.

 

صادق پور در ادامه بیان کرد: از سازمان بهزیستی کشور توقع نداشتیم که چنین اقداماتی را انجام بدهند و دستگاه های مخصوص غربالگری تنبل چشم را به افراد غیرمتخصص واگذار کنند.

 

وی در ادامه بیان کرد: بیمه ها با اپتومتریست ها قرارداد نمی بندند و فعالیت های این گروه پزشکی را تحت پوشش قرار نمی دهند و این اقدام بیمه موجب کاهش فعالیت های اپتومتریست ها شده است.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار