آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۰۲۹۶
کاشانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دستگاه‌های امنیتی درباره ترورهای اخیر پاسخگو باشند

نماینده مردم سیستان و بلوچستان گفت: ترورهای اخیر در منطقه سیستان و بلوچستان را محکوم می‌کنیم و منتظر جواب صریح دستگاه‌های امنیتی درباره پیگیری ماجرای ترورهای اخیر هستیم.
دستگاه‌های امنیتی درباره ترورهای اخیر پاسخگو باشند

ناصر کاشانی، نماینده استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره ترورهای اخیر در منطقه سیستان و بلوچستان گفت: من و دیگر نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس، ضمن ابراز تاسف از وقوع این حوادث آن را محکوم می‌کنیم و منتظر جواب صریح دستگاه های امنیتی درباره پیگیری ماجرای ترورهای اخیر هستیم.

 

وی با اشاره به ترور دادستان زابل افزود: در آن ماجرا نیز، قاتل از خود منطقه بود و کسی از جامعه بلوچ یا اهل سنت در آن دخالت نداشت.

 

نماینده مردم سیستان در مجلس گفت: جامعه، علما و همه فراد نفس این کار راغلط می‌دانند و برای همه محرز است که هیچکس به هر دلیل و یا با هر عقیده و مسلکی حق به قتل رساندن فرد دیگری را ندارد. این نه تنها "نص صریح قرآن" است، بلکه از نظر عرفی نیز کاملا پذیرفته شده است. انتظارداریم مقامات انتظامی به سرعت پیگیری‌ها را کامل کنند وآن را به اطلاع عموم برسانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار