کد خبر:۳۱۲۴۹۲
آباد اعلام کرد:

50 هزار ماما در کشور داریم/ عدالت در سلامت در ارتقای سلامت باروری تاثیرگذار است

رئیس جمعیت مامایی ایران گفت: در کشور 50 هزار مامای تخصصی و دانش آموخته داریم که می‌توانند در ارتقای سلامت باروری تاثیرگذار باشند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، آباد در بزرگداشت روز جهانی ماما که در برج میلاد برگزار شد گفت: بحث ادغام رشته مامایی با پرستاری که سال‌ها مطرح شده بود امیدواریم که از میان برود هر چند که هر دو رشته در جهت درمان و تشخیص تلاش بسیاری می‌کنند ولی درخواست ما این است که رشته مامایی کاملا تخصصی شود و شرح وظایف مشخصی داشته باشد.
 
وی افزود: هر چه قدر جایگاه ماماها در کشور ارتقا پیدا کند سلامت باروری نیز بهبود می‌یابد به این دلیل که ماماها از زمانی که نطفه بسته می‌شود تا زمان وضع حمل در تمام امور می‌توانند هدایت‌گر مادران و خانواده‌ها باشند به همین دلیل باید جایگاه ماماها را ارتقا ببخشیم.
 
آباد در مورد عدالت در سلامت گفت: بحث عدالت در سلامت به معنای دسترسی به خدمات سلامت است که خدمات ارزان‌ قیمت به ذی‌نفعان و زنان ارائه بدهد و حضور 50 هزار مامای تخصصی و دانش آموخته کمک بسیاری در این جهت خواهد بود.
 
رئیس جمعیت مامایی ایران در پایان گفت: ارتقای سلامت باروری آرزویی است که تمام ماماها دارند و امیدواریم در روز جهانی ماما وزیر بهداشت با وعده‌هایی که دارند بتوانند اقدام موثری در جهت آموزش این گروه بردارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار