آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۵۵۲۲
آنالویی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تجمع «یوم النکبه» برای مقابله با زیاده‌خواهی‌های رژیم صهیونیستی است

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: تجمع «یوم النکبة» در روز شنبه نمادی برای مقابله با زیاده‌خواهی‌ها و یاوه‌گویی‌های رژیم شیطان‌صفت صهیونیستی است.

محسن آنالویی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره برگزاری مراسم «یوم النکبة» در سراسر کشور گفت: روزی با نام «یوم النکبة» در تقویم داریم که روز مبارزه با استکبار جهانی است؛ این روز اولاً نمادی برای اعلام حمایت از ملت‌های مظلوم در برابر ظلم، ثانیاً اعلام انزجار از ملت‌ها و دولت‌هایی که مردم را مورد ظلم قرار می‌دهند، است.

 

وی در ادامه افزود: از ابتدای تشکیل رژیم شوم صهیونیستی موجبات کشتارهای بی‌شماری از افراد بی‌گناه فراهم شده که به لحاظ بشری مورد پذیرش واقع نمی‌شود، و در این زمینه تنها کشوری که شجاعانه می‌تواند در برابر رژیم صهیونیستی بایستد ایران و رهبری معظم آن است که با حمایت از فلسطین و کمک به آن‌ها در برابر اسرائیل ایستاده است.

 

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه «یوم النکبة» یک روز جهانی است، خاطرنشان کرد: این مسئله به همه کشورهای دنیا ارتباط دارد، بنابراین انتظار می‌رود که همه به صحنه بیایند و نفرت خود را از ظلم‌های بی‌شمار اسرائیل نشان دهند.

 

آنالویی درباره راهپیمایی روز شنبه از سوی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور اظهار کرد: با هماهنگی سازمان بسیج دانشجویی کشور، مقرر شده دانشجویان شنبه، ۲۷ اردیبهشت بعد از نماز ظهر و عصر در مساجد کل کشور به راهپیمایی پرداخته و بیانیه‌ای را صادر کنند که دانشجویان دانشگاه اصفهان نیز با این راهپیمایی سراسری همراه، و نمایشگاهی را برپا خواهند کرد.

 

وی در پایان گفت: تجمع دانشگاهی «یوم النکبة» نمادی در مقابله با زیاده‌خواهی‌ها و یاوه‌گویی‌های رژیم شیطان‌صفت صهیونیستی است که دست خود را به خون هزاران فلسطینی آلوده کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار