روحانی برای شرکت دراجلاس سیکا عازم چین شد

به گزارش گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، حسن روحانی برای شرکت در چهارمین اجلاس سران تعامل و اقدامات اعتماد سازی در آسیا موسوم به سیکا صبح امروز با بدرقه رسمی اقای روحانی حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری و اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و تنی چند از معاونان رئیس جمهور و وزیران کابینه تهران را به مقصد چین ترک کرد.
در این نشست یازده رئیس جمهور حضور دارند.
روسای جمهور روسیه ، قزاقستان، قرقیزستان،پاکستان و جمهوری آذربایجان از جمله سران شرکت کننده در این نشست هستند.
پیش بینی می شود اقای روحانی درحاشیه این نشست با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار داشته باشد.
این اجلاس با حضور سران و نمایندگان 46 کشور و سازمان بین المللی برگزار خواهد شد.
رئیس جمهور پیش از عزیمت به چین گفت: این سفر به دعوت رئیس جهمور چین صورت می گیرد.
روحانی افزود: روابط ایران و چین همواره رو به گسترش بوده است و ابعاد آن علاوه بر گستره سیاسی، زمینه های تجاری و انرژی و علمی و فناوری را نیز شامل می شود.
وی گفت: چین از اعضای گروه 1+5 است که در مذاکرات هسته ای حضور فعالی دارد بنابراین مناسبات ما با پکن از این نظر اهمیت دارد.
رئیس جمهور افزود: از برنامه های این سفر دیدار دوجانبه با رئیس جهمور چین خواهد بود.