تلفات و مصدومان طوفان 120 کیلومتری پایتخت به 29 تن رسید
سخنگوی اورژانس تهران از کشته شدن 4 تن و مجروحیت 25 تن در پی طوفان بی سابقه تهران خبر داد.

محمد راهنده سخنگوی اورژانس تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» در تشریح آخرین وضعیت کشته شدگان طوفان بی سابقه پایتخت گفت: وزش شدید باد که از ساعتی پیش با سرعتی حدود 120 کیلومتر در ساعت تهران را در نوردیدتلفات جانی و مالی بر جای گذاشت.
وی در تشریح آخرین وضعیت مصدومان و کشته شدگان گفت : تاکنون 4 تن در خیابان های شریعتی ، جنت آباد ، نارمک به علت سقوط درخت، مصالح ساختمانی واجسام از ارتفاع جان خود را از دست داده اند و همچنین 15 تن دیگر در این طوفان مصدوم شدند.
سخنگوی اورژانس تهران خاطرنشان کرد: این وزش شدید باد تصادف زنجیره ای 11 خودرو را که شامل 9 خودروی سبک و 2 اتوبوس است را در اتوبان تهران - قم به همراه داشت و 10 تن از این مصدومین تصادف زنجیره ای به بیمارستان منتقل شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
خدا بهمون رحم کنه وگرنه روزگارمون سياهه...