وحید غریبی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در گفتگو با خبرنگار آزاداندیشی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه در دانشگاه تربیت مدرس در حوزه کرسی های آزاداندیشی در ابتدای کار هستیم، گفت: رونق کرسی آزاداندیشی نیاز به همت همه مسئولان و دانشگاهیان دارد تا به طور واقعی شکل بگیرد.
وی ادامه داد: هنوز به معنای تمام کلمه حلاوت و شیرینی دستاوردهای مثبت کرسی های آزاداندیشی برای دانشگاهیان و به طور ویژه دانشجویان نشان داده نشده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه یکی از راه های تحقق همه جانبه کرسی های آزاداندیشی برگزاری و تشکیل دوره ها و نشست های آموزشی- توجیهی در ارتباط با اصول برگزاری کرسی های آزاداندیشی و دستاوردهای آن است، گفت: بهتر است مسئولان یک آسیب شناسی از کرسی های آزاداندیشی به عمل آورند و نتیجه آن را به جامعه دانشگاهی اطلاع دهند.
وی خطاب به مسئولان وزارت علوم گفت که برای تسریع در برگزاری و شکل گیری واقعی کرسی های آزاداندیشی تدابیری بیندیشند که بی شک این حرکت نیاز به یک مدیریت جهادی در این زمینه دارد.
غریبی یکی از موانع برگزاری کرسی های آزاداندیشی را نبود فرهنگ عمومی در باب کرسی آزاداندیشی دانست و گفت: تشکل های دانشجویی در برگزاری و تشکیل کرسی ها ظرفیت های فراوانی دارد که از آنها می توان بهره برد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در دانشگاه ما اگر تشکلی یا فردی قصد برگزاری برنامه ای را داشته باشد حمایت می شود، اما مشکل اصلی ما همان مشکل نبود فرهنگ عمومی است.
وی با بیان اینکه ما در دانشگاه تربیت مدرس مشکل حمایتی جدی نداریم، گفت: حقیقتاً دانشجویان هنوز شیرینی دستاوردهای کرسی آزاداندیشی را نچشیده اند، لذا باید شیرینی دستاوردهای کرسی آزاداندیشی جا بیفتد و مطرح شود که این کرسی ها چه مزایایی دارد.
غریبی علت رکود برگزاری کرسی های آزاداندیشی را بی اطلاعی دانشجویان از دستاوردها و مزایای برگزاری آنها دانست و گفت: حل این مسأله نیازمند حرکت جدی و بازنگری مسئولان در این حوزه است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه همه، از تشکل های دانشجویی گرفته تا مسئولان دانشگاه ها، به نوعی در رکود کرسی های آزاداندیشی دخیلند، گفت: جا نیفتادن اهمیت کرسی ها، علت اصلی این رکود است.
وی در ادامه با بیان اینکه رونق کرسی های آزاداندیشی نیاز به یک موتور محرک دارد، گفت: موتور محرک در رونق کرسی های آزاداندیشی باید از طریق وزارت علوم روشن شود.
غریبی ضمن پیشنهاد دادن برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه کرسی های آزاداندیشی گفت: وزارت علوم همان طور که برای نشریات کارگاه آموزشی برگزار می کند، برای رونق کرسی های آزاداندیشی نیز باید کارگاه های آموزشی برگزار کند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه تابستان بهترین فرصت برای برگزاری کارگاه های آموزشی پیرامون کرسی های آزاداندیشی است، گفت: برای کرسی های آزاداندیشی باید یک انرژی بیشتر صرف شود، در حالی که متأسفانه مسئولان و دانشجویان به کرسی آزاداندیشی به عنوان یک فعالیت فوق برنامه و دست نیافتنی نگاه می کنند.