با ابلاغیه حراست دانشگاه آزاد برخورد می‌کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۸۳۸۸
باقری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

با ابلاغیه حراست دانشگاه آزاد برخورد می‌کنیم

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر واقعا در دانشگاه آزاد این مسئله اتفاق افتاده باشد، ما در مجلس آن را پیگیری و به شدت با آن برخورد خواهیم کرد.

محمد باقری، نماینده مردم بناب و دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی  در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» در واکنش به ابلاغیه اخیر حراست دانشگاه آزاد مبنی بر ممنوعیت برخورد با تخلفات حجاب و عفاف گفت: اگر واقعا در دانشگاه آزاد این مسئله اتفاق افتاده باشد، ما در مجلس آن را پیگیری و به شدت با آن برخورد خواهیم کرد.

وی ادامه داد: باید بدانند که قرار نیست چنین روندهایی در کشور شروع بشود؛ به یاد داشته باشند که وظیفه حراست روی اسمش هست، حراست در وهله اول مسئول صیانت و حفاظت از مقوله عفاف و حجاب است و در گام بعدی باید به مسائل دیگر بپردازد.

نماینده مردم بناب افزود: متاسفانه باید بگویم حراست هایی که در دستگاه های دولتی شکل گرفته فقط آمده اند که به صورت سوری به مسائل جزئی بپردازند و اتفاقا خودشان از عواملی هستند که مشکل و فسادهای دیگری را برای جامعه ایجاد می‌کنند؛ حراست ها باید از مقوله های مربوط به ارزش های اسلامی حفاظت بکنند نه اینکه خودشان را از رسیدگی به اصلی ترین وظیفه‎شان مبرا کنند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار