آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۹۹۴۳
هفته پایانی ماه رمضان

طرح جهادی کانون‌های دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود

مسئول شورای هماهنگی کانون‌های دانشگاه فردوسی گفت: طرح جهادی کانون‌های دانشگاه فردوسی هفته پایانی ماه رمضان برگزار می‌شود.

محمد شریف قاصری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص طرح اردوی جهادی که شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه فردوسی برگزار می‌کند، گفت: این طرح از سال 74 در حال برگزاری است و هر ساله توسط کانون حس هفتم دانشگاه برگزار می‌شد؛ اما در سال جاری این طرح توسط شورای هماهنگی کانون‌های دانشگاه برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به این‌که هر ساله یکی از مناطق حاشیه شهر مشهد جهت اعزام نیرو انتخاب می‌شود، افزود: در این دوره دانشجویان به مدارس ابتدایی و راهنمایی اعزام و به تدریس دانش‌آموزان می‌پردازند، همچنین دوره سال جاری در پنج تن مشهد برگزار خواهد شد.

 

مسئول شورای هماهنگی کانون‌های دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این‌که حدود 20 نیرو به صورت مستقیم و 35 نیرو به شکل غیر مستقیم در این طرح فعال هستند، گفت: هدف از برگزاری چنین دوره‌هایی، آموزش مباحث فرهنگی در قالب تدریس هنر و دروس تحصیلی به دانش‌آموزان است.

 

شریف قاصری با اشاره به این‌که این دوره از هفته پایانی ماه رمضان آغاز و تا 15 شهریور ماه ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در این طرح علاوه بر آموزش دروس به دانش‌آموزان برنامه‌های تفریحی مانند بازدید از فرهنگسراها، شهربازی و کانون مخترعین جوان نیز لحاظ می‌شود.

 

وی در پایان گفت: بودجه این دوره معمولا توسط شهرداری و به ویژه خیرین تامین می‌شود./155الف2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار