به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، سعيد شريفزاده مدير عامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران در نشست خبري امروز خود با اصحاب رسانه ضمن تسليت به بازماندگان سانحه هوايي روز يكشنبه گفت: سازمان آتش نشاني برابر با تاكيدات شهردار تهران و در راستاي مصوبات شوراي اسلامي شهر تهران موظف به توسعه سازمانهاي آتش نشاني كه در همين راستا تا پايان سال جاري ايستگاههاي سازمان آتش نشاني از 108 ايستگاه به 120 ايستگاه ارتقا خواهد يافت.
مدير عامل سازمان آتش نشاني ادامه داد: در حال حاضر پيشرفت فيزيكي اين ايستگاه از 15 تا 65 درصد در حال ساخت است و در اين راستا براي تامين نيروي انساني مورد نظر نيز نسبت به جذب 400 نفر آتشنشان اقدام خواهيم كرد كه پس از گذراندن دورههاي تخصصي در ايستگاههاي آتش نشاني توزيع خواهند شد.
وي افزود: تجهيزات سازمان آتش نشاني در حال حاضر منطبق با استانداردهاي جهاني است و براي اين ايستگاهها نيز تجهيزاتي با استاندارد جهاني در نظر گرفته شده است.
شريفزاده در ادامه بيان داشت: همچنين لازم است بخش علمي كشور در جهت پوشش دادن نيازمنديهاي سازمان آتش نشاني با اين سازمان همراهي كنند.
وي افزود: در حال حاضر يكي از رشتههاي مورد نياز آتش نشانان مهندسي حريق است كه ميبايست تامين شود و ما نيز متعهد شويم كه آنان را در سازمان آتش نشاني جذب كنيم و از طرفي دانشگاه علمي كاربردي سازمان آتش نشاني بايد براي جذب دانش پژوهان در اين زمينه عمل كند.
مدير عامل سازمان آتش نشاني در ادامه تصريح كرد: واقعيت اين است كه تهران شهر ايمني نيست چرا كه قدمت آن به گذشته هاي دور برمي گردد و زمان ايجاد شهر ايمني مطرح نبوده است.
شريفزاده ادامه داد: در بحث مسائل علمي و دانشگاهي در ماههاي گذشته مذاكراتي انجام شده كه براساس آن دانشگاه هاي صنعتي اميركبير و شريف پذيرش دانشجو در رشته مهندسي حريق را در دستور كار قرار بدهند كه اميدواريم از اين طريق بتوانيم در مسير حركت از سمت سنتي به علمي قدمهايي برداريم.
تجهيز سازمان آتشنشاني به دوربينهاي شهري
وي افزود: خوشبختانه طي چند روز گذشته و با پيگيري شهردار تهران سازمان آتش نشاني به دوربينهاي شهري مجهز شد كه هم ميتواند در رصد ترافيك شهر به سازمان آتش نشاني كمك بسياري كند و هم در سرعت آتشنشانان براي رسيدن به محل حادثه.
شريفزاده در ادامه در خصوص صحبتهاي امروز احمد دنيامالي عضو شوراي اسلامي شهر تهران در خصوص عملكرد سازمان آتش نشاني در حادثه حريق بازار در روز گذشته گفت: سيستمهاي هوشمندي در سازمان وجود دارد كه مي توانيم زمان ثبت وقايع را به صورت دقيق اعلام كنيم و سازمان آتش نشاني طبق آماري كه ثبت شده سرعت مناسبي را داشته است.
قانوني براي مديريت ايمني در شهر تهران نداريم
قديري معاون پيشگيري سازمان آتش نشاني در ادامه اين نشست اظهار داشت: متاسفانه مشكلي ما در شهر تهران داريم اين است كه قانوني براي مديريت ايمني در اين شهر وجود ندارد اما سازمان آتش نشاني به صورت خودجوش همواره كارشناسان فني را براي بازرسي از مناطق اعزام ميكند كه طي سال گذشته ما ده هزار واحد پرخطر را شناسايي كرديم اما متاسفانه مشكلات قانوني اجازه عملكرد مناسبي را در اين زمينه به ما نميدهد.
راهاندازي يگان هوايي سازمان آتش نشاني
مدير عامل سازمان آتش نشاني در پايان اين نشست با اشاره به در دستور كار قرار گرفتن راهاندازي يگان هوايي سازمان آتشنشاني خاطر نشان كرد: براساس تاكيدات شهردار تهران راهاندازي يگان هوايي سازمان آتشنشاني در دستور كار قرار گرفته كه تا پايان برنامه دوم شهرداري تهران راهاندازي خواهد شد.