آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۰۸۴۲
مشاور عالی وزیر ورزش و جوانان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

بخش جدیدی از طرح آموزش زوجین در مساجد اجرا می‌شود

معاون فرهنگي آموزشي و پژوهشي وزارت ورزش و جوانان گفت: طرح آموزش زوجین در مساجد در کنار سایر آموزش های برنامه ریزی شده در این زمینه در حال اجراست و برای سال 93 نیز پیش بینی بخش جدیدی در این زمینه شده است.

عبدالحميد احمدي در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص طرح آموزش زوجین در مساجد  گفت: طرح آموزش زوجین در مساجد در کنار سایر آموزش های برنامه ریزی شده در این زمینه در حال اجراست و برای سال 93 نیز پیش بینی بخش جدیدی در این زمینه شده است.


مشاور عالي وزير و معاون فرهنگي آموزشي و پژوهشي وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: اما درحال حاضر دوره‌های آموزشی زوجین که در مساجد برگزار می‌شود  مدون و فراگیر نیست که در حال تهیه برنامه ای در این خصوص هستیم که  بر اساس آن مساجد در چارچوب واحدی به ارائه دوره‌های آموزشی برای زوجین  می پردازند و به صورت فراگیرتری در کشور انجام می‌شود.


احمدي خاطرنشان کرد: تاکنون دوره‌های آموزشی زوجین با حضور نخبگان محلی، روحانیون متبحر در حوزه ازدواج و روانشناسان در مساجد استان‌ها اجرا شده ویا در حال اجراست.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار