کد خبر:۳۵۲۳۹۸
عمرو موسی:

چرا بحث تسلیحات اتمی ایران و نه اسرائیل مطرح می‌شود؟

دبیر کل سابق اتحادیه طرح تجزیه عراق را ایده‌ای شوم دانسته و با تاکید بر اینکه هیچ سلاح اتمی نباید در خاورمیانه وجود داشته باشد گفت چرا ما مسئله تسلیحات اتمی در ایران نه در اسرائیل را مطرح می‌کنیم.

به گزارش گروه فضای مجازی‌ «خبرگزاری دانشجو»، «عمر و موسی» دبیر کل سابق اتحادیه عرب در بخشی از گفتگو با روزنامه اتریشی «دی پرسه»، در پاسخ به این پرسش که کسی که می‌خواهد با داعش مبارزه کند باید این کار را همچنین در سوریه هم انجام دهد و آیا ما به رئیس جمهوری این کشور برای این منظور نیاز داریم گفت: نه، ما باید با ترور مبارزه کنیم. اما سوریه نمی‌تواند بعد از همه این کشتار‌ها دوباره به وضعیت سه سال پیش برگردد.



*تجزیه عراق ایده شوم است



وی در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد که این یک ایده شوم است که مرز‌ها در عراق را تغییر دهیم، یا عراق را به سه بخش شیعه، سنی و کرد تجزیه کنیم.



عمرو موسی در بخش دیگری از این گفتگو با تاکید بر اینکه خاورمیانه یک مرحله تحول و دگرگونی بزرگ را تجربه می‌کند، همچنین تصریح کرد که دموکراسی راه حل مقابله با هرج و مرج در خاورمیانه است.



وی همچنین خاطر نشان کرد که در مصر یک دموکراسی شکل گرفته است. ما یک قانون اساسی نوشتیم یک همه پرسی برگزار کردیم و یک رئیس جمهوری انتخاب کردیم، این روند به صورت صلح آمیز و همه چیز بدون خشونت جریان یافت.



دبیر کل سابق اتحادیه عرب در بخش دیگری از این گفتگو «محمد مرسی» را بد‌ترین حاکم همه دوران‌ها در مصر قلمداد کرد که به زعم وی باید می‌رفت.



*خاورمیانه باید از تسلیحات اتمی از جمله سلاح هسته‌ای اسرائیل عاری شود



عمرو موسی در بخش دیگری از این گفتگو به مسئله هسته‌ای ایران اشاره کرد و در پاسخ به این پرسش که آیا یک توافق اتمی با ایران دینامیک در منطقه را تغییر می‌دهد گفت: یک توافق هسته‌ای غرب با ایران می‌تواند راه را برای یک منطقه عاری از تسلیحات اتمی را هموار کند. نباید هیچ سلاح اتمی در خاورمیانه همچنین در اسرائیل وجود داشته باشد. چراما باید مسئله سلاح‌های اتمی احتمالی ایران را مطرح کنیم اما درباره تسلیحات اتمی اسرائیل سخنی نگوییم؟ بدون یک منطقه عاری از تسلیحات اتمی هیچ امنیتی در منطقه وجود نخواهد داشت.



*نباید در لیبی دخالت نظامی کنیم



وی در بخش دیگری از این گفتگو به اختلافات بین فلسطینیان و اسرائیل و جنگ اخیر غزه اشاره کرده و اظهارداشت: نتانیاهو باید بفهمد که باید خود را تغییر داده و دیگر نمی‌تواند یک سیاست سفت و سخت در منطقه را با این سرعت ادامه دهد.



عمرو موسی همچنین به مسئله لیبی پرداخته و گفت: این بسیار مهم است که کشورهای همسایه آفریقایی و عرب لیبی با هم متحد شوند تا مسئله لیبی را از راه سیاسی حل کنند. ما نباید در لیبی دخالت نظامی کنیم، بلکه باید کمک کنیم که این کشور خود را پایدار کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار