آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۲۶۹
رییس سازمان نظام پزشکی اعلام کرد:

در آینده نزدیک، هفت میلیون ایرانی به آب مروارید مبتلا می شوند

رییس سازمان نظام پزشکی کشور در افتتاحیه هفدهمین کنگره انجمن علمی اپتومتری ایران گفت: آمارهای جهانی نشان می دهد که 10 درصد جمعیت جهانی به آب مروارید (کاتاراکت) مبتلا می شوند که باتوجه به این آمار هفت میلیون ایرانی در آینده این بیماری را تجربه خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر «علیرضا زالی» امروز چهارشنبه در مراسم گشایش هفدهمین کنگره انجمن علمی اپتومتری ایران اظهار کرد: یکی از مهمترین مباحثی که باید در حوزه نظام سلامت به آن توجه ویژه ای کرد ابتلا افراد به آب مروارید است که در آینده به دلیل جمعیت سالمندی در کشور به آن مبتلا می شوند.به گفته وی یکی از علت های اصلی کاهش بینایی در افراد میانسال و سالمندان ابتلا به بیماری آب مروارید است که نیازمند توجه خاص در این زمینه است.

 

زالی یادآور شد:حدود 80 درصد از افرادی که مبتلا به آب سیاه (گلوکوم) از بیماری و مشکلات بیماری خود خبر ندارند.

 

وی ادامه داد: حدود 700 هزار تا 1 میلیون نفر در ایران مبتلا به آب سیاه هستند.

 

هفدهمین کنگره انجمن علمی اپتومتری ایران در روزهای 12 تا 14 شهریورماه در محل سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار