قدردانی وزیر ورزش و جوانان از مجلس/ یک و نیم میلیون متقاضی وام ازدواج سامان گرفتند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۴۵۲۳

قدردانی وزیر ورزش و جوانان از مجلس/ یک و نیم میلیون متقاضی وام ازدواج سامان گرفتند

وزیر ورزش و جوانان در جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان از مجلس شورای اسلامی به خاطر اختصاص 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی به وام ازدواج تقدیر کرد .

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» محمود گودرزی، ‌وزیر ورزش و جوانان ضمن حضور در پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان، ‌از تمامی اعضاء این ستاد، ‌به خاطر حضور فعال و تاثیرگذارشان،‌تشکر کرد و گفت: خوشبختانه، ‌در آینده نزدیک ( هفته اول مهرماه) اولین جلسه شورای عالی جوانان، ‌با حضور شخص رئیس جمهور یا معاون اول وی ، تشکیل خواهد شد که این موضوع نویدبخش ‌ایجاد افق های روشن در جهت مسائل جوانان است.


دکتر گودرزی با تبیین نقش تصمیم سازی در شورای عالی جوانان،‌ اظهار داشت: بی تردید، ‌آنچه که در شورای عالی جوانان طرح می شود، به جریان تصمیم سازی این شورا، ‌کمک حیاتی می کند و از آنجا که ستاد ملی ساماندهی امور جوانان نیز،‌ یک ستاد تصمیم ساز محسوب می شود، باید از این بستر به منظور طرح و تصویب تصمیم ها و طرح ها، ‌استفاده مطلوبی کرد.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اهمیت تشکیل اولین شورای عالی جوانان در دولت یازدهم و لزوم ارائه کارآمدترین پیشنهادها به این شورا، ‌افزود: پیشنهاد می کنم که از جلسه حاضر، به عنوان ستاد ملی ساماندهی امور جوانان و نماد خرد جمعی، در جهت تعیین اولویت های حوزه جوانان بهره ببرید و موضوعات قابل طرح در شورای عالی جوانان، که از اولویت خاصی برخوردار هستند را انتخاب و پیشنهاد نمایید. بازخوانی پیشنهادهای طرح شده در جلسات قبلی ستاد ملی ساماندهی، در جمع کارشناسان حاضر حوزه تخصصی جوانان بسیار مهم است.


وزیر ورزش و جوانان اقدام خوب و موثر مجلس شورای اسلامی در خصوص برداشت 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی و واگذاری آن به دولت را مورد تقدیر قرار داد و گفت: با این اقدام ستودنی مجلس محترم،‌ رقم مذکور در اختیار دولت قرار خواهد گرفت تا جریان پرداخت وام ازدواج،‌ روند و سرعت خود را بازیابی کند،‌ و یک و نیم میلیون جوان منتظر در صف دریافت وام ازدواج،‌ به سروسامان شایسته ای دست یابند.



دکتر گودرزی استفاده بهینه از این فرصت را منوط به مدیریت صحیح حوزه جوانان دانست و اظهار امیدواری کرد که این اقدام مجلس،‌ منشا خیر و اثرات خوب، آن هم در گستره ی جوانان کشور باشد.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه منفعل بودن را به عنوان یک آفت در عرصه مدیریت قلمداد کرد و از مدیران و فعالان حوزه جوانان خواست که در توزیع صحیح رقم تخصیص داده شده به وام ازدواج، ‌حضوری فعالانه داشته و به هیچ وجه،‌ منفعل نباشند.


دکتر گودرزی با ارائه پیشنهادهای راهبردی در خصوص مدیریت مالی،‌آن هم در حوزه جوانان گفت: با اینکه برای پرداخت وام ازدواج،‌ بانک،‌ یا بانک های عاملی معرفی خواهند شد،‌اما پیشنهاد می کنم که حوزه جوانان وزارتخانه، در روند توزیع و پرداخت این وام حضور داشته باشد تا بتواند بهتر و بیشتر منشا خیر شود.


وی در پایان صحبت های خود از اعضای ستاد ملی ساماندهی امور جوانان خواست که فضا را برای اهتمام وی‍ژه سازمان ها و نهاد ها به مسائل جوانان ‌ایجاد کرده و آنها را بیش از پیش با حوزه جوانان آشنا کنند و البته در این بخش بسیار مهم فعال باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار