سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود در بسیج دانشجویی قرار دهیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۹۰۸۷
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان

سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود در بسیج دانشجویی قرار دهیم

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود در بسیج دانشجویی قرار دهیم.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دا‌نشجو" از رشت، کامیار مهدی پور امروز در مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت گفت: بسیج دانشجویی باید سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری که در رابطه علم و فناوری فرموده‌اند را سرلوحه کار خود قرار دهد و به طور جدی به مباحثی که به دانشگاه و دانشجویان و بسیج دانشجوی مربوط می‌باشد، بپردازد.


وی افزود: بخش‌هایی از این سیاست را که خطاب به ما است باید وظیفه خود بدانیم و با درایت شما بسیجیان و فرماندهی روسای دانشگاه به عنوان فرمانده‌هان عرصه جنگ نرم سال تحصیلی جدید را طوری رقم بزنیم که شاهد شکوفایی بیشتر در دانشگاه‌ها باشیم.


مسئول سازمان بسیج دانشجویی گفت: در میدان جنگ نرم که دشمن می‌خواهد جوانان مسیر دیگری را طی کنند، جای بسی افتخار است که جوانان ما در دانشگاه به مقاطع بالا دست پیدا می‌کنند.


مهدی پور گفت: افتخار ما این است که جامعه محور هستیم و تحولاتی که درجامعه می‌گذرد دخیل و تاثیرگذار هستیم.


وی با اشاره به فعالیت دانشجویان جهادی به عنوان یکی از تاثیرات مهم این دانشجویان در جامعه گفت: این دانشجویان بدون هیچ چشم داشتی در فصل گرمای تابستان به دنبال محرومیت زدایی که یکی از اهداف انقلاب است قدم‌های موثری برمی‌دارند.


مسئول سازمان بسیج دانشجویی ضمن تقدیر و تشکر از یوسف زاده، مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور رشت به خاطر زحمات فراوان و بی دریغ از افشار مسئول جدید بسیج دانشجویی این دانشگاه خواست، با همفکری و انسجام دست در دست هم با توکل بخدا بسیج دانشجویی را مدیریت کنیم.،
 

پربازدیدترین آخرین اخبار