زاويه‌دار شدن تعامل نخبگان با دولت لطمات جبران ناپذيري به اين نهاد وارد مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۱۹۰
خاکرند در گفت‌وگو با «شبکه خبر دانشجو»:

زاويه‌دار شدن تعامل نخبگان با دولت لطمات جبران ناپذيري به اين نهاد وارد مي‌كند

مشاور رئيس دانشگاه شيراز گفت: اگر به دليل حجم بالاي کار اجرايي دولت، نخبگان مورد کم لطفي قرار بگيرند، تعاملات آنها با دولت دچار زاويه شده و لطمات جبران ناپذيري به دولت وارد مي‌شود.

دکتر شکرالله خاکرند در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، با بيان اينكه بايد دولت دهم در تعامل با نخبگان بازنگري كند، اظهار داشت: نخبگان صاحبان تخصص و تعهد از توانمندي هاي مديريتي بالايي برخوردارند که بايد اين باور شکل گرفته در دولت تقويت شود.

مشاور رئيس دانشگاه شيراز استفاده از نخبگاني که با دولت وحدت مباني دارند، اما به دلايلي اختلاف سليقه هايي با آن دارند را در بدنه اجرايي و حتي مشاوره اي دولت خوب ارزيابي كرد و گفت: در اين صورت دولتي کارآمدتر خواهيم داشت. 

وي جنس نخبگان مشاور را به دليل ماهيت وزارتخانه ها متفاوت ذکر کرد و يادآور شد: طبيعتا بايد به تناسب اجرايي، علمي و سياسي از مشاوران مربوط استفاده شود.

خاکرند عملگرايي و سرعت را از نکات مثبت دولت نهم دانست و گفت: بايد با استفاده از بدنه پوياي کارشناسان نخبه در فعاليت هاي اجرايي – مشاوره اي، شتابزدگي و عزل و نصب هاي مکرر که باعث دلزدگي مي شود، جاي خود را به تصميمات معقول تر و انتخاب مديران کارآمدتر دهد.

اين عضو هيئت علمي دانشگاه شيراز تحليل برخي افراد از ولايت گريزي احمدي نژاد در ماجراي مشايي را نادرست خواند و گفت: رئيس جمهور در اين چهار سال نشان داد که داراي روابط خاصي با مقام معظم رهبري است و بر خلاف کساني که ادعاي ولايت مداري دارند، عمل مي کند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار