هدف از اجراي طرح ولايت، مجهز كردن دانشجويان در مقابل ترفندهاي دشمنان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۲۰۲
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان كرمانشاه:

هدف از اجراي طرح ولايت، مجهز كردن دانشجويان در مقابل ترفندهاي دشمنان است

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان كرمانشاه گفت: هدف از اجراي طرح ولايت، مجهز كردن دانشجويان به بينش سياسي و ديني براي مقابله با ترفندها و القائات دشمنان است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمانشاه، مصطفي محمدي، 15 مرداد ماه در مراسم افتتاح اولين طرح ولايت استاني كه با حضور بيش از 200 نفر از دانشجويان طرح ولايت، استادان و مسئولان در دانشكده علوم قرآني كرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: كميته هاي آموزشي، دانشجويي، فرهنگي و اجرايي براي اجراي دوره طرح ولايت مشخص شده كه در برگزاري و روند خوب اين دوره موثر است.

وي با بيان اهداف اين دوره از دانشكده علوم قرآني، مراكز آموزش عالي، روساي دانشگاه ها و سپاه نبي اكرم (ص) كرمانشاه تشكر كرد.

در ادامه اين مراسم دكتر بيدمشكي پور، معاون فرهنگي دانشگاه رازي كرمانشاه با بيان مطالبي در خصوص خودشناسي خطاب به دانشجويان اين طرح گفت: خود را به اطلاعات ديني و معنوي آراسته كنيد تا از اهداف شوم دشمن در امان باشيد.

وي با اشاره به ويژگي مهم ولايت‌مداري، آن را مهم ترين ركن و ويژگي براي رسيدن به پيشرفت دانست و تصريح كرد: براي رسيدن به پيشرفت به كساني نياز داريم كه ويژگي ولايت مداري را در خود داشته و تقويت كنند.

بيدمشكي پور در پايان گفت: دانشجويان بايد خود را تقويت، و تعهد و تخصص را با هم همراه كنند، چرا كه آينده كشور به دست آنها خواهد افتاد.

در پايان اين مراسم سردار ريحاني، جانشين فرماندهي سپاه نبي اكرم (ص) كرمانشاه با نگاهي كوتاه به فرهنگ انتظار در اديان مختلف اذعان داشت: امروز ما بايد با حركات و سكناتمان منتظر واقعي آن حضرت باشيم.

وي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در خصوص جوان گفت: جوانان بايد به سخنان مقام معظم رهبري در خصوص جوان، تهذيب نفس، تحصيل و ورزش توجه داشته باشند و آن را سرلوحه زندگي خود قرار دهند تا براي رسيدن به تمام ارزش‌ها موفق باشند.

جانشين فرماندهي سپاه نبي اكرم (ص) كرمانشاه با بيان اين مطلب كه سن جواني بسيار حساس و گرانقدر است، افزود: آينده نظام به دست جوانان است، بنابراين آنها بايد در تحصيل و عبادت تلاش، و با ورزش جسم سالم و روح سالم را با يكديگر همراه كنند تا در جامعه مثمرثمر واقع شوند.

ريحاني با اشاره به اتفاقات صدر اسلام و خلافت حضرت علي (ع) تصريح كرد: تشخيص حق از باطل ساده نيست، عده اي از آن زمان فريب تبليغات دشمن را خوردند و نتوانستند در جبهه حق قرار گيرند و در زمان كنوني نيز همين شرايط حاكم است و لازمه درست انديشيدن و فريب ظواهر و تبليغات دشمن را نخوردن، داشتن بينش سياسي است.

وي در پايان سخنانش خطاب به دانشجويان گفت: امروز شرايط بسيار حساس است و جمهوري اسلامي بزرگترين مانع آمريكا براي رسيدن به اهدافش در همه دنيا مي باشد، لذا بايد آگاهي، بصيرت، سياست و ديانت را با هم همراه كنيد تا به عنوان يك بسيجي سربلند مايه افتخار مقام معظم رهبري و سربلندي براي كشور و سرشكستگي براي دشمنان شويد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار