به گزارش خبرنگار علمی "خبرگزاری دانشجو"، فناوری اطلاعات به دلیل نفوذی که در سالهای اخیر بین اقشار مختلف پیدا کرده است، همواره یکی از پرمخاطبترین اخبار در بین گروههای خبری بهشمار میآید. از همین رو ارائه مهمترین اخبار فناوری اطلاعات در یک هفته گذشته میتواند مسیر میانبری برای اطلاع مخاطبین از اخبار این حوزه باشد.
در ذیل مهمترین اخبار، مصاحبهها و گزارشهای مربوط به صفحه فناوری اطلاعات "خبرگزاری دانشجو" را از شنبه اول آذر ماه تا پنجشنبه 6 آذر ماه مرور میکنیم:
تعرفه اینترنت همراه ۰.۵ ریال شد
رئیس سازمان تنظیم مقررات از تصویب تعرفه جدید ارایه خدمات داده در شبکه تلفن همراه در آخرین جلسه این کمیسیون خبر داد و گفت: سقف تعرفه خدمات داده تلفن همراه برای سیم کارتهای دایمی مستقل از فناوری برای هرگونه دیتای نسل 2 و3 به ازای هر کیلو بایت، نیم ریال تعیین شد.
رونمایی از ۷ بازی، مستند و انیمیشن
سومین جشنواره فرهنگی هنری "مدرسه عشق" با رونمایی از ۷ بازی، مستند و انیمیشن و افتتاح 2 مرکز هنرهای رقومی در برخی شهرستانهای کشور به کار خود پایان داد.
بازیهای رایانهای بازوی قوی فرهنگی در دنیای کنونی هستند
تولید کننده بازی رایانهای "راز روشن" گفت: امیدوارم شرایط طوری مهیا شود که نخبههای تولید کننده گیم در ایران دغدغه نان شب نداشته باشند تا برای امرار معاش و رسیدن به پول بیشتر مجبور به ترک کشور نشوند.
برخی از عملکردهای سازمان تنظیم مقررات بازنگری میشود
معاون مخابرات ایران به انجام برخی بازنگریها در سازمان تنظیم مقررات اشاره کرد و گفت: در حال حاضر و با توجه به مطالعات انجام شده، برخی عملکردهای سازمان تنظیم مقررات در حال بازنگری است که با توجه به جوان بودن این سازمان بسیار موضوع طبیعی است.
واکنش وزارت ارتباطات به خبر انحلال مرکز تحقیقات مخابرات
در پی اعلام رای دیوان عدالت اداری مبنی بر انحلال مرکز تحقیقات مخابرات ایران، وزارت ارتباطات به این موضوع واکنش نشان داد و اعلام کرد خبر مربوط به انحلال این مرکز اشتباه است.
مهمترین دلیل بروز حاشیههای برگزاری الکامپ بیستم
مجری الکامپ بیستم با اشاره به دلیل انصراف سازمان نصر از سمت مجری برگزار کننده الکامپ بیستم، گفت: بنده مهمترین و اصلیترین دلیل انصراف را عدم هماهنگی و مدیریت مناسب در مورد این موضوع میدانم چرا که این سازمان فرصت مناسبی برای برنامهریزی و برگزاری هر چه بهتر این نمایشگاه داشت.
انصراف سازمان نصر از برگزاری الکامپ بیستم
سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در حالی از برگزاری نمایشگاه الکامپ بیستم انصراف داد که برگزاری این نمایشگاه بر عهده تشکلهای فناوری اطلاعات و اتحادیه صنف فناوران رایانه قرار گرفت.
بدافزار "رین" به ایران نیامده است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اخباری مبنی بر ورود بدافزار جاسوسی "رین" در شبکههای مخابراتی کشور گفت: تا به حال اسمی از ویروس "رین" که وارد کشور شده باشد نشنیدهام.
کشف مهمترین ابزارهای جاسوسی علیه دولتها
محققان امنیتی ابزار جاسوسی جدیدی کشف کردهاند که ابزاری حرفهای در امر جاسوسی محسوب شده و با مطرح کردن خود به عنوان تهدیدی جدی، توجه نهادهای امنیتی چون سیمانتک و سایر شرکتهای مشابه را بهخود جلب کرده است.
شرکت اینترنتی که هدیه خود را پس گرفت!/ دانلودهای شبانه پولی میشود
یکی از موارد مهمی که مشترکان اینترنتی به آن دقت میکنند و شاید ملاکی اصلی برای اشتراک آنان تلقی میشود، نوع ارائه سرویس شبانه اینترنت است که با توجه به عرف موجود در این صنف، به عنوان هدیه در بازههای زمانی مختلف بهصورت رایگان از سوی شرکت طرف قرارداد در اختیار کاربران قرار میگیرد.
فیلترینگ هوشمند فقط بخشهای حاوی محتوای مجرمانه را مسدود میکند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیلترینگ هوشمند قادر به تفکیک محتوای مجرمانه از سایر بخشهای سایتها خواهد بود و فقط بخشهای حاوی محتوای مجرمانه را مسدود میکند.
Keylink کلید و گوشی گم شده شما را پیدا میکند
کمپانی موتورولا محصولی طراحی کرده است که مجهز به بلوتوث بوده و به کاربران کمک میکند تا کلیدهای گمشده و تقریبا هرچیزی را که به آن وصل کرده بودید را ردیابی کنند.
سیگارهای الکترونیکی، حامل بدافزار هستند
در هفتههای اخیر گزارشهای بسیاری مبنی بر تاثیر مخرب سیگارهای الکترونیکی منتشر شدهاند که نشان داده است اکثر آنها ناشی از یک نوع بدافزار خاص بودهاند.
خطونشان اروپا برای گوگل/ توطئه تجزیه مالی گوگل روی میز پارلمان اروپا
پارلمان اروپا در حال آمادهسازی قطعنامه پیشنهادی است که براساس آن عملیات موتور جستجوی گوگل در اروپا از جنبه تجاری خود خارج خواهد شد.
جمعآوری دکلهای غیرقانونی مخابرات در صورت عدم اجرای ضوابط/ سرطانزا بودن پارازیتها تایید نشده
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در مورد مضر بودن و یا حتی سرطانزا بودن تشعشعات پارازیتها هنوز اسناد ثابت شدهای وجود ندارد گفت: سازمان جهانی بهداشت به عنوان یک مرجع جهانی تاکنون اطلاعات رسمی در این مورد اعلام نکرده است و تا زمانی که اسناد علمی معتبری در این خصوص ارائه نشود نمیتوان در مورد سرطانزا بودن پارازیتها اظهار نظر کرد.