به گزارش خبرنگار علمی "خبرگزاری دانشجو"، چند سالی است که موضوع سیگارهای الکترونیکی مطرح شده است و به باور بعضی کارشناسان برخلاف آنکه سیگارهای الکترونیکی ممکن است نسبت به سیگارهای مرسوم برای سلامتی ضرر کمتری داشته باشند اما این قضیه در مورد سیستمهای کامپیوتری خصوصا اگر از لحاظ امنیتی، ضعیف هم باشند، دقیقا برعکس است.
براساس گزارشهای جدید برخی از سیگارهای الکترونیکی جدید در دل خود حامل بدافزارهای مخربی هستند که هدف اصلیشان، برخلاف آنچه که به نظر میرسد هدف گرفتن سیستمهای کامپویتری است نه سلامتی جسمی.
بسیاری از سیگارهای الکترونیکی از طریق پورت USB و با کمک کابل مخصوص و یا اتصال مستقیم به پورت USB شارژ میشوند. بنابراین این دستگاههای کوچک بهراحتی میتوانند به سیستم فیزیکی کامپیوتر وصل شده و این در حالی است که سازنده بسیاری از این سیگارهای الکترونیکی از لحاظ امنیتی ناشناخته بوده و مورد تائید نیستند.
در هفتههای اخیر گزارشهای بسیاری مبنی بر تاثیر مخرب سیگارهای الکترونیکی منتشر شدهاند که نشان داده است اکثر آنها ناشی از یک نوع بدافزار خاص بودهاند.
نمونههای چینی سیگارهای الکترونیکی حامل بدافزارهای کدبندی شدهای در شارژ خود هستند که در زمان اتصال به سیستمهای کامپیوتری از طریق پورت USB سیستم ها را مورد هجوم قرار میدهند.
یک متخصص امنیت در اینباره معتقد است موضوع تعبیه بدافزارها فقط محدود به سیگارهای الکترونیکی نیست و در چند سال اخیر در محصوصلات مختلف این اتفاق صورت پذیرفته است که بیشترین نمونه آن مربوط به دستگاههای پخش کننده mp3 است. حتی در مواردی قابهای الکترونیکی شرکتهای معروفی چون سامسونگ نیز چنین بدافزارهایی را در خود حمل داشتهاند.