طاهرخاني: دوره هاي كارورزي دانشگاه ها مهارت آموزي را محقق نمي كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۲۸۴
مهارت آموزي در دانشگاه‌ها – 15

طاهرخاني: دوره هاي كارورزي دانشگاه ها مهارت آموزي را محقق نمي كنند

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس بر لزوم توجه به بحث مهارت‌آموزي در تمامي مقاطع تحصيلي تاكيد كرد و گفت: متاسفانه مهارت آموزي در دوره‌هاي كارورزي دانشگاه ها به درستي اجرا نمي شود.

طاهرخاني در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به خيل عظيم تحصيلكرده‌هايي كه هيچگونه مهارتي را ندارند، اظهار داشت: دانشگاه مي تواند از طريق مهارت آموزي و معرفي افراد آموزش ديده به مراكز صنعتي، آنها را با دنياي واقعي كار آشنا كند.

وي با بيان اينكه مسئله مهارت آموزي تنها وظيفه دانشگاه نيست، افزود: برنامه ريزي آموزشي ما بايد به گونه‌اي باشد كه از همان بدو تحصيل، آموزش مهارت‌هاي لازم در دستور كار قرار گيرد.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تاكيد كرد: برنامه ريزي كشور بايد به گونه‌اي طراحي شود كه از آموزش تئوري‌ها و دروس نظري به سمت آموزش‌هاي عملي و مهارت آموزي حركت كنيم.

طاهرخاني با اشاره به اجراي برخي از سياستگذاري‌ها در سيستم آموزشي كشور تصريح كرد: تدوين و گنجاندن برنامه آموزش حرفه و فن در مدارس راهنمايي نيز در همين راستا بوده است.

وي با بيان اينكه امروزه بحث مهارت آموزي و آموزش‌ با هم فاصله دارند، افزود: بسياري از مشكلات موجود در صنعت به دليل عدم توجه به مسئله مهارت آموزي در مراحل مختلف آموزش به وجود مي آيد.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس اذعان داشت: مسئولان و برنامه ريزان نظام تعليم و تربيت بايد آموزش مهارت‌هاي عملي حين تدريس دروس تئوري را مدنظر قرار دهند.

دوره‌هاي كارورزي براي آموزش مهارت‌ها ضروري است

طاهرخاني برگزاري دوره كارورزي را براي آموزش مهارت‌هاي لازم به افراد ضروري دانست و اظهار داشت: مهارت آموزي در اين دوره‌ها درست انجام نمي گيرد.

وي با اشاره به فاصله بين صنعت و دانشگاه تصريح كرد: صنعت‌كاران به دليل هزينه‌بر بودن آموزش مهارت به افراد، حاضر به ايجاد ارتباط با دانشگاه نيستند و دانشگاه نيز حاضر نيست از ظرفيت‌هاي صنعت براي پيشبرد آموزش، بويژه آموزش‌هاي عملي استفاده كند، بنابراين فاصله عميقي بين آنها ايجاد شده است.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس بر لزوم برنامه ريزي‌هاي كارشناسي براي كاهش اين فاصله‌‌ها تاكيد و خاطرنشان كرد: چون بخش خصوصي در صنعت سرمايه گذاري كرده است، استفاده از ظرفيت‌هاي صنعت براي مهارت آموزي هزينه‌هايي را در برخواهد داشت كه دولت بايد با تزريق پول در صنعت اين مشكل را برطرف سازد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار