بزدلهایِ بیسوادِ بیشناسنامهی تازه به دوران رسیده، بروید به جهنم!
به گزارش خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"؛ یکشنبه این هفته رییس جمهور، در مراسمی که هیچ کس از وی انتقاد نکرد، منتقدانی را که به آنها اجازه صحبت نداده بود، عنوانی تازه داد و «تازه به دوران رسیده» مورد خطابشان قرار داد.
ادبیات روحانی از روزی که سکان ریاست جمهوری اسلامی ایران را در دست گرفته است هر روز با ادبیاتی زننده تر از قبل با منتقدان برخورد می کند. روحانی منتقدانش را که به خاطر سیاست های غلط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و سیاست خارجه دولت یازدهم، هر روز بر جمعیتشان افزوده می شود، برنمی تابد.
در این میان حتی تذکر رهبر معظم انقلاب نیز موثر نیفتاد و رییس جمهور همان لحن تند را نسبت به منتقدان ادامه داد و در مراسم 16 آذر امسال در تالار رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با «تازه به دوران رسیده» خواندن منتقدان مسیر قبلی خود را ادامه داد.
دولت یازدهم از ابتدای فعالیت خود با برچسبهای متعدد نسبت به منتقدان فضای نقد را بر آنها بسته است. «بیسواد»، «لبو فروش»، «افراطی»، «متحجر»، «بیاخلاق»، «بی شناسنامه»، «کسانی که از جایی خاص پول می گیرند» و... برچسبهایی بود که جریان دولت با استفاده از آن سعی در از بینبردن فضای نقد در کشور میکند.
روحانی که در روزهای کاندیداتوری اش از نقد و انتقاد از سوی همگان استقبال کرده بود اما روز به روز دایره کسانی که می توانند دولت را نقد کنند محدودتر کرد تا اینکه در این مراسم حتی این اجازه نقد هم به منتقدان داده نشد.
سابقه تاریخی توهینها به منتقدان
- در اولین گام توهین های دولت یازدهم به مردم، یکی از مشاوران وی راننده های تاکسی و لبوفروشها از محدوده اظهار نظر و نقد در امور کشور اخراج شدند.
- مدتی بعد اکبر ترکان نیمی از مردم ایران را "بیقانون" خطاب کرد.
- بعد از مشاوران، روحانی کار خود را در توهین به منتقدان و مردم آغاز کرد. در یکی از اولین خطاب های روحانی منتقدان توافق ژنو به باد توهین گرفته شدند و در حالیکه اکثرا از اساتید تمام دانشگاه و قشر فرهیخته دانشگاهی بودند، "بیسواد" نام گرفتند. روحانی در دانشگاه شهید بهشتی گفت: "فقط یک عده معدود که از جای معدود تغذیه میشوند. آنها باید حرف بزنند. آنها هم البته حرف بزنند اشکال ندارد، نقد کنند اشکال ندارد، چرا یک عده کمسواد بیایند حرف بزنند؟"
- بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب مجال دیگری برای روحانی بود. رییس جمهور با کنایهای عجیب منتقدان را بی شناسنامه خطاب کرد و گفت: "از همه میخواهیم با شناسنامه حرف بزنند. بگویند از کجا هستند، وابسته به کدام جناح هستند و با نام جناح خود سخن بگویند."
- اما یکی از بی ادبانه ترین لحن های روحانی که در شان رییس جمهور کشوری با پیشینه فرهنگی و اخلاقی ایران نبود، سخنانی بود که در در همایش رؤسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور استفاده کرد. رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی با ایراد سخنانی گفت: "یک عده به ظاهر شعار میدهند ولی بزدل سیاسی هستند و تا حرف مذاکره پیش میآید میگویند ما میلرزیم. به جهنم؛ بروید یک جای گرم برای خود پیدا کنید. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده است".
- حالا اما خطاب جدید روحانی به منتقدان نه تنها با هیچ یک از شعارهای امید و تدبیر و اخلاق و اعتدال همخوانی ندارد، که واکنشهای فراوانی را نیز به همراه داشته است. برخی این رفتارهای روحانی را توهین به قانون اساسی و اسلام می دانند.
توهین های روحانی کار را به جایی رسانده است که حالا برخی حامیان دولت نیز زبان به گلایه گشوده اند. این ادبیات در حالی از سوی روحانی به سریالی ادامه دار بدل شده است که وی بارها از شنیدن انتقاد ها سخن گفته است. حرفهایی که امروز برای ناظران به یک تناقض تبدیل شده است. روحانی پیشتر گفته بود: "حتی اگر مخالفین راه این دولت یک درصد باشند، آن یک درصد حق دارند حرف بزنند و نقد کنند".
روزنامهها و خبرگزاریهای مهم نیز طعم تذکر و توقیف را در این یکسال و چند ماه چشیدند، با اینکه حسن روحانی در بیستمین جشنواره مطبوعات گفته بود: "در هیات وزیران به مسئولان گفتهام که نباید شکایتی از طرف دولت نسبت به روزنامه و رسانه باشد. میبینید که امروز انتقاد صریح میکنند و این حق آنهاست."
همراه با این توهینها، البته فضای امنیتی که دولت برای سخنرانان انقلابی ایجاد کرده است نیز جای سوال دارد. ادبیات رییس جمهور در حالی ادامه دارد که مردم هنوز شعار «ادب مرد به ز دولت اوست» را در یاد دارند.
از ماست که برماست!!!
فکر کنم کلیده به فقل نخورده قفلم زده داغون کرده...
هر کی درست حدس زد کلید جهنم را بدید بهش!
ازاین به بعدوقتی رییس جمهورسخنرانی دارن بایدکنارش بزنن بالای 12سال!!!!
خب همین میشه دیگه...
(لطفاتاییدکنید.روحانی به اندازه کافی صداهارو خفه میکنه)
بود پس بخودتون بیاین به اکثریت بی احترامی نکنید
از صداوسیما گرفته تا روزنامه و سایت و .... خلاصه بیچارش میکردند به خاطر یک کلمه لولو و یا چیزی شبیه به این!
اما این دولت در تریبون رسمی مملکت ناسزا میگه اونم خیلی حرفه ای اما کک کسی نمیگزه
تازه صداوسیما هم کلی حرف خوب کنارش میزنه که انگار رئیس جمهور بدبخت بنده خدا هیچ گناه و تقصیری نداشته!
به این میگند سیاست
ویلٌ لکل همزۀ لمزۀ
بیگانه پرست به این میگن.داغ این به دلم موند که یه بار روحانی باجرئت وصراحت احمدی نژاد,توی سازمان ملل ازآمریکاواسرائیل بگه.همش کلی گویی.
ما که منفجریدیم از خنده ....!!!!! (ایهام داشتی)
هر کسی تونست بخونه بی سواد
هر کسی که بخواهد از دولت و یا مسئولی متعصبانه دفاع و یا انتقاد کند، قطعا از سر جهل و نادانیست. یکی از اقسام عدالت ، عدالت در گفتار است .متاسفانه ما وقتی از کسی خوشمان بیاید به گونه ای از وی حمایت میکنیم که گویی بهتر از او وجود ندارد و وقتی هم میخواهیم کسی را نقد کنیم به گونه ای وی را در معرض خشم و غصب خود قرار می دهیم که گویی بدترین است!
خیلی از نقدهایی که به دولت سابق میشد، به این دولت بسیار واردتر است. یکی از نقدهایی که به دولت قبل میشد(وبه حق هم بود) ادبیات نامناسب رئیس آن در بعضی مواقع بود که صد البته در این دولت بسیار فراوانتر است، اما متاسفانه کسانیکه به رئیس جمهور قبل ایراد میگرفتند کاری به شخص جمهور محترم فعلی ندارند.
این کلام یک مرد لباس پیغمبر پوشیده نبایدباشدایشاندارای مسئولیت های زیادی منجمله رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگ----------ی.این بود دادن فرصت های نقد کردن ای که گفتی یعنی چه
بیا بنگر که سنگک شد هزاری
تو را من فحش می دادم زمانی
ولی امروز غلط کردم حسابی
حسن گفتش که من امید دارم
برای مشکلات کلید دارم
حسن آمد با آن شیب ملایم
همه نامردمی ها گشت قایم
ولی دیدم همه چرت ودروغ است.
به خود آمدم دیدم که دوغ است؟
بیا محمود بیا دورت بگردم
بیا تا دست خالی بر نگردم
واقعا می خواهید باز هم اون دوران سیاه برگردد؟ یاد خاتمی بخیر... چه مملکتی تحویل احمدی نژاد داد و بیچاره روحانی چه ویرانه ای تحویل گرفت. ولی ما به روحانی امیدواریم... فعلا که خوب دارن کار می کنن
درود بر روحانی