علی حامدی، فعال سیاسی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار " خبرگزاری دانشجو" در ایلام، بیان کرد: بنده به عنوان نماینده دانشجویان این استان در مراسم " گرامیداشت روز دانشجو" که 16 آذر با حضور رئیس جمهور در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد حضور یافتم، دانشجویان از 6 طیف با عناوین فعالین سیاسی و فرهنگی دعوت شده بودند، انتخاب دانشجویان کاملا جهتدار بود.
وی با بیان این که بسیج وابسته به هیچ مسلک و حزبی نیست، ادامه داد: در مراسم 16 آذر از سوی برگزار کنندگان اینگونه وانمود شد که بسیج، نماینده طیف اصولگرایان میباشد، جو به گونهای هدایت شده بود که این تشکل در اقلیت قرار گیرد و یا حتی مطرود گردد.
فعال سیاسی دانشگاه ایلام گفت: با مطرح شدن شعارهایی مبنی بر " صد روزه که گذشته، موسوی برنگشته" یکی از دانشجویان فریاد زد: آقای روحانی! شما قول دادهاید، که در این هنگام رئیس جمهور اذعان داشت: ما به همه عهدهای خود وفا خواهیم کرد، آقای رئیس جمهور! اینکه شما یکی از بانیان این انقلاب هستید و برای استیلای آن جنگیدهاید ملاک نیست، اساس انقلابی بودن این است که در زمان حال چه میکنید و چه میگویید.
حامدی یکی از دلایل بیاحترامی مسئولین دولت به ویژه شخص رئیس جمهور به گروههای خاص مانند منتقدین و دلواپسان را آماده کردن فضا برای منعقد کردن توافق نهایی هستهای به هر قیمت عنوان کرد و اذعان داشت: ایشان با ادبیاتهای متفاوت از باب تلطیف بیان تا تهدید داخل شدهاند تا افکار عوام و خواص جامعه را برای ناچار بودن به امضا توافقنامه و تمرکز دولت بر احقاق این مطالبه آماده کنند.
وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور مبنی بر؛ در آغازین روزهای انقلاب اسلامی افراد و گروههایی بودند که برای ارتباط با آمریکا برنامه میچیدند آیا شما اینها را انقلابی نمیدانید؟! لازم نیست عدهای تازه به دوران رسیده دلنگران ارزشها باشند، تصریح کرد: بیان کلمه کوچه بازاری " تازه به دوران رسیده " از رئیس جمهور یک مملکت بسیار سخیف و زشت است.
این دانشجو دانشگاه ایلام با بیان این که ما درک میکنیم فشارهای داخلی و خارجی بر آقای روحانی زیاد است ادامه داد: زبان دولتمردان غربی نسبت به ایران آمیخته با بدگویی و سفاهت است از سوی دیگر این جماعت تاکنون بر قول و قرارهای خود پایبند نبودهاند نکته قابل تامل و البته توام با تاسف در اینجاست که هیچ موضعی در برابر آنها از سوی دولت اتخاذ نشده است، آقای روحانی! زبان نقدتان را برای پاسخ دادن به فحاشی غربیها در برابر جمهوری اسلامی ایران بکار گیرید.
حامدی به سخنان رئیس جمهور در مورد افزایش امنیت ملی پس از رفتن به پای میز مذاکرات اشاره کرد و ابراز داشت: گویا هیئت دولت گزینههای زیر و روی میز دولت آمریکا و رژیم نامشروع اسرائیل که تا چند ماه پیش علیه ایران مطرح میشد را فراموش کردهاند، لازم به ذکر است که امنیت ملی کشورمان از همان روزی که رهبر ( مد ظل العالی) فرمودند: اگر آمریکا غلطی کند ما تلاویو و هیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد" تامین شد.
وی اذعان داشت: ولی فقیه فرمودند که من به مذاکره با آمریکا خوشبین نیستم زیرا با به این دولت اعتمادی نیست، دلواپسان مذاکره با آمریکا همان دغدغه مندان و دوستداران نظام هستند، آقای قدیری ابیانه گفتند: آقایان! مگر بد است که یک ایرانی نگران آینده کشورش باشد؟ از سوی دیگر دولت در حالی جشن عبور از رکود میگیرد که لایحه آن دو هفته پیش از جشن مذکور به مجلس تقدیم شد، این لایحه در حال حاضر در دست بررسی است با این وجود آنچه که واضح و مبرهن میباشد نه بهبود شرایط اقتصادی بلکه افزایش قیمتها است.
دانشجو سیاسی دانشگاه ایلام با تاکید بر این که آقای روحانی باید در مورد جملهای که بارها تکرار کردهاند و در آن خط فکری و عملی وزرای پیشنهادی، سرپرست و وزیر استیضاح شدهی علوم را برگرفته از یک نگرش میدانند باید توضیح دهند، گفت: در حالی از آزادی بیان در دانشگاهها صحبت میشود که اساسنامه جدید کرسیهای آزاد اندیشی دست دانشجویان را برای برگزاری این کرسیها بسته است، اصلیترین رسالت دانشگاه افزایش تولید علم است که این مهم در یک سال اخیر کاهش یافته است.
حامدی روند پویش دانشگاه آزاد اسلامی را به سوی لیبرالی شدن عنوان کرد و ابراز داشت: آزادی اسلامی به معنای آزادی روح و رسیدن به معنویت است اما شاکله مکتب لیبرالیزم در قید و بند بودن در مادیات میباشد.