کد خبر:۳۷۳۸۴۰
مدرس‌زاده در گفتگو با"خبرگزاری دانشجو":

چنانچه رئیس جمهور خواهان پیشرفت کشور است به انتقادات دانشجویان گوش دهد

دبیر واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه به رئیس جمهور پیشنهاد می‌کنیم چنانچه خواهان پیشرفت کشور است به انتقادات گوش فرا دهد، گفت: چنانچه بخواهیم از منتقدان فاصله گیریم و از کسانی که از عملکردمان تعریف می‌کنند، حمایت کنیم کشور پیشرفت نخواهد کرد.

صالح مدس‌زاده، دبیر واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در مشهد، گفت: تمام اهمیت بحث 16 آذر در این است که جرقه استکبارستیزی در مردم ایران زده شد.

 

وی با بیان اینکه 16 آذر تولد " مرگ بر آمریکا است" خاطرنشان کرد: متاسفانه رئیس جمهور روز گذشته در سخنان خود مسائلی را مطرح کردند که بسیار جای تعجب داشت؛ زیرا کم سابقه است فردی در طول یک سخنرانی سخنان خود را نقض کند.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: به طور مثال رئیس جمهور در طول سخنرانی خود عنوان کردند از انتقاد واهمه نداریم؛ اما بعد گفتند لازم نیست عده‌ای تازه به دوران رسیده نگران انقلاب باشند.

 

دبیر واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه همین تازه به دوران رسیده‌ها بودند که انقلاب و جنگ را به پیروزی رساندند، تصریح کرد: در بحث استکبارستیزی و حمایت از نظام و اسلام فرقی ندارد که فرد تازه به دوران رسیده باشد یا نباشد آنچه مطرح است این است که نیت رو به جلویی وجود داشته باشد.

 

مدرس‌زاده افزود: یکی از درخواست‌هایی که از مسئولان داریم این است که با برنامه‌های دانشجویی سلیقه‌ای رفتار نکنند. عده‌ای در دانشگاه از فتنه‌گران حمایت می‌کنند و عده‌ای دیگر حرف از نظام می‌زنند.

 

وی ضمن اشاره به این‌که سخنان امروز روحانی در تضاد با شعارهای قبل از انتخابات وی است، خاطرنشان کرد: چنانچه بخواهیم از منتقدان فاصله گیریم و از کسانی که از عملکردمان تعریف می‌کنند، حمایت کنیم کشور پیشرفت نخواهد کرد.

 

این فعال دانشجویی در پایان تاکید کرد: به رئیس جمهور پیشنهاد می‌کنیم چنانچه خواهان پیشرفت کشور هستند به انتقادات و به ویژه انتقادات دانشجویان و دانشگاهیان گوش فرا دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار