به گزارش خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، مناف هاشمی در ابتدای نشست در خصوص بودجه وزارت ورزش برای سال 94 توضیحاتی ارائه کرد.
وی در ابتدا گفت: در فصل بودجه قرار داریم و با توجه به اینکه آدم های بودجه ای باید دنبال منابع باشند از دو سه ماه گذشته جلسات خوبی را با سازمان مدیریت برگزار کردیم و وزیر ورزش مشکلات موجود در حوزه معارضین، پروژه های نیمه تمام و مشکلات فدراسیون ها به جهت محدودیت های مالی را بیان کرد. باید بگوییم ما در این بخش تغییرات چندانی نداشتیم ولی اتفاقات خوبی قبل از ارسال لایحه بودجه در تنظیم بخشی از مقررات دولت به دست آمد.
وی در ادامه افزود: برخی از احکام مانند بند س و ن بودجه سال 93 و خیرین در این احکام دائمی شدند و امیدواریم به تصویب مجلس نیز برسد تا مشکلات ما در پروژه های نیمه تمام حل شود.
معاون پشتیبانی وزارت ورزش تاکید کرد: در خصوص بسیاری از پروژه ها که در مرحله واگذاری بودند این نگرانی را داشتیم که با پایان سال باتوجه به دائمی نشدن برخی احکام در سال 93 نیمه تمام بماند که اگر این احکام دائمی شود، مشکلات حل خواهد شد. به علاوه یکی از اتفاقات خوب دیگر بحث الزام دستگاه ها به صرف بودجه یک درصد در حوزه ورزش بود. بر این اساس دستگاه های اجرایی مجاز شدند یک درصد از منابع خود را در ورزش خرج کنند. بر این اساس صرف این هزینه باید مسیر مشخصی داشته باشد و باید 30 درصد از این بودجه یک درصد را نیز به وزارت ورزش بدهند و بقیه را خودشان مصرف کنند.
وی یادآور شد: این یک تبصره خوب و تاریخی است که دائمی شده و سال ها به عنوان یک آرزو محسوب می شده البته باید تکلیفی می شد ولی این حسن را نیز دارد که اکنون بدون مشکلات قانونی دستگاه ها می توانند آن را انجام دهند لذا این مسئله سهم مهمی در سرانه ورزش کشور دارد و من دو اتفاق را مطلوب و یک روزنه امید برای آینده ورزش می دانم.
هاشمی تاکیدکرد: در برنامه ششم توسعه نیز سهمی به ورزش اختصاص یافته است. پیش از این ورزشکاران اعتقاد داشتند که چانه ورزش کوچک بسته شده اما ما نشست های خوبی را با سازمان مدیریت و برنامه ریزی داشتیم تا بتوانیم موضوع ورزش را پررنگ کنیم و حوزه همگانی و قهرمانی آن در احکام برنامه ششم جایگاه خوبی خواهد داشت.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش در ادامه به جزئیات بحث بودجه اشاره کرد و گفت: 224 هزار میلیارد بودجه عمومی کل کشور است که 4 تا 5 درصد بیشتر رشد نداده از این مبلغ 13 هزار و 800 میلیارد در حوزه امور عمومی و 43 هزار میلیارد در رده متفرقه است به علاوه 24 هزار و 700 میلیارد نیز به امور اقتصادی اختصاص داده شده اما در بخش امور اجتماعی و فرهنگی که ورزش نیز در آن قرار دارد 106 هزار میلیارد در نظر گرفته شده که در قالب 5 بخش تقسیم می شود و در فصل تربیت بدنی 144 میلیارد در نظر گرفته شده که مختص به کل کشور و دستگاه هایی است که در ورزش هزینه می کنند که شامل آموزش عالی، آموزش و پرورش، استان ها، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک است.
وی یادآور شد: با این اعدادو ارقام کمتر از نیم درصد از بودجه کشور در حوزه عمومی به ما اختصاص داده شده باید بگوییم اعتبارات ورزش در ستاد وزارت ورزش و شرکت توسعه و تجهیز 709 میلیارد است که تا اینجا در لایحه ورق زدیم و جمع بندی داخلی داشتیم. این عدد در سال 93، 541 میلیارد به صورت ابلاغی بوده که از خزانه دولت تا امروز 252 میلیارد یعنی حدود 50 درصد آن پرداخت شده که 80 درصد آن در بخش جاری و مابقی در حوزه عمرانی بوده است.
ادامه دارد.....