کد خبر:۳۷۵۷۴۶
فناوری در هفته‌ای که گذشت؛

از درخواست مجدد امریکایی‌ها برای ضبط دامنه‌های ir. تا رونمایی از نرم افزار شبیه ساز ماهواره‌ای/ چالش موبایلی زائران اربعین

اختلالات موبایلی برای زائران اربعین، عدم تایید زیان‌بار بودن دکل‌های مخابراتی، بیشترین جستجو‌های گوگل در سال 2014، رشد ۱۶ برابری ترافیک ارتباطی ایران و عراق، تدوین طرح «استان مجازی»، طراحی و ساخت «یونیت دندان‌پزشکی سیار» و بررسی چالش‌های فیلترینگ هوشمند از مهمترین اخبار فناوری در هفته گذشته بودند.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، فناوری اطلاعات به دلیل نفوذی که در سال‌های اخیر بین اقشار مختلف پیدا کرده است، همواره یکی از پرمخاطب‌ترین اخبار در بین گروه‌های خبری به‌شمار می‌آید. از همین رو ارائه مهمترین اخبار فناوری اطلاعات در یک هفته گذشته می‌تواند مسیر میانبری برای اطلاع مخاطبین از اخبار این حوزه باشد.

 

در ذیل مهم‌ترین اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌های مربوط به صفحه فناوری اطلاعات «خبرگزاری دانشجو» را از شنبه 22 آذر ماه تا پنجشنبه 27 آذر ماه مرور می‌کنیم:

 

اختلالات موبایلی؛ مهمترین چالش زائران اربعین امسال

چند روز پس از اتمام اربعین حسینی، وزیر ارتباطات در حالی از تلاش‌های اعضای ستاد مدیریت ارتباطات تقدیر به عمل آورد که اکثر زائران بازگشته به کشور بر اختلالات گسترده و تماس‌های ناموفق خطوط موبایلی خود اتفاق نظر داشتند.

 

تولید بسته‌بندی‌های نایلونی از ضایعات چغندر، گندم و ذرت

محققان جهان بسته‌بندی‌های مواد غذایی جدیدی تولید کرده‌اند که ماده اولیه آن از ضایعات چغندر، گندم و ذرت بوده و روند تولید محصولات غذایی کشاورزی را مختل نمی‌کند.

 

زارعیان:هیچ سازمانی تاکنون زیان‌بار بودن آنتن‌های موبایل را تایید نکرده است

معاون مخابرات ایران با اشاره به خطرات احتمالی آنتن‌های BTS بر روی سلامت انسان گفت: هیچ سازمانی تاکنون صراحتا اعلام نکرده است که آنتن‌های BTS برای سلامتی انسان زیان‌آور هستند.

 

نخستین دستیار هوشمند مایکروسافت رونمایی شد

نسخه نهایی کورتانا، نخستین دستیار هوشمند مایکروسافت شبیه به «سیری» در دستگاه‌های اپل یا «گوگل نو» در دستگاه‌های مبتنی بر اندروید خواهد بود که به پرسش‌های عمومی کاربر پاسخ می‌دهد، اپلیکیشن‌ها را باز و از آنها استفاده می‌کند و یا مثلا اطلاعات هواشناسی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

 

ورود 177 میلیون دلار گوشی تلفن همراه از مبادی رسمی به کشور

بر اساس آمار گمرک، در 8 ماه نخست سال جاری 177 میلیون دلار گوشی تلفن همراه از مبادی رسمی وارد کشور شده است.

 

750 میلیون کاربر نگران حریم خصوصی خود هستند

نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که پس از افشاگری‌های اسنودن ۷۲ درصد کاربران، خواهان آن هستند که اطلاعات خصوصی آنها روی سرورهایی که در کشور خودشان مستقر است، ذخیره شوند.

 

بیشتر موبایل‌های قاچاق موجود در کشور بیش از 500 هزار تومان قیمت دارند

رییس اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی با اشاره به اینکه بیشتر موبایل‌های قاچاق موجود در کشور بیش از 500 هزار تومان قیمت دارند،گفت: ورود گوشی از طریق قاچاق سود بیشتری برای قاچاقچی به همراه دارد.

 

بیشترین جستجو‌های گوگل در سال 2014

کمپانی گوگل به‌عنوان بزرگترین موتور جستجوی جهان، در روزهای پایانی سال 2014 آماری از بیشترین موضوعات مورد جستجوی کاربران توسط موتور گوگل را اعلام کرد.

 

درخواست مجدد امریکایی‌ها برای ضبط دامنه‌های ir.

موضوع ضبط دامنه‌های .ir مجددا با ادعای جبران خسارت به خاطر حوادث تروریستی مورد پیگیری قرار گرفت.

 

امکان شارژ 50 و 100 هزار تومانی موبایل فراهم شد

شرکت ارتباطات سیار ایران از آغاز فروش شارژهای الکترونیکی 50 و 100 هزار تومانی از ابتدای دی‌ماه خبر داد.

 

تدوین طرح «استان مجازی» با همکاری شورای‌عالی فضای مجازی

با حمایت و همکاری شورای‌عالی فضای مجازی کشور طرح «استان مجازی» تدوین شده و به زودی مراحل اجرایی آن آغاز می‌شود.

 

رشد ۱۶ برابری ترافیک ارتباطی ایران و عراق در ایام اربعین

وزیر ارتباطات از رشد ۱۶ برابری ترافیک ارتباطی ایران و عراق در ایام اربعین حسینی خبر داد و گفت: میزان ترافیک ارتباطی بین 2 کشور در شرایط عادی به طور میانگین روزانه 150 هزار دقیقه است که در این ایام به 2.5 میلیون دقیقه در روز افزایش یافت.

 

افتتاح هفتمین نمایشگاه موبایل، تبلت و لوازم جانبی

هفتمین نمایشگاه موبایل، تبلت و لوازم جانبی با شعار فناوری اطلاعات و ارتباطات در خدمت ارتقای سلامت اداری، فرهنگی و اجتماعی آغاز به‌کار کرد.

 

مومن نسب: امکان تشخیص محتوای خوب و بد در فیلترینگ هوشمند وجود ندارد

از آنجایی که از نظر فنی با اعمال فیلترینگ‌هوشمند امکان نظارت آنی بر محتوای اطلاعات وجود ندارد و تنها عایدی این نوع فیلترینگ تحلیل اطلاعات به صورت آفلاین آن هم در ابعادی به اندازه یک نرم‌افزار خواهد بود از این رو تنها راه‌حل اساسی در پالایش فضای مجازی اجرای «شبکه ملی اطلاعات» است.

 

رونمایی از نرم افزار شبیه ساز ماهواره مخابراتی زمین‌آهنگ

همزمان با هفته پژوهش و فناوری در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری از نرم‌افزار شبیه ساز ماهواره مخابراتی زمین آهنگ رونمایی شد.

 

طراحی و ساخت «یونیت دندان‌پزشکی سیار» با قابلیت راه‌اندازی در یک دقیقه

محققان کشور یونیت داندان‌پزشکی سیاری طراحی کرده‌‌اند که علاوه بر ارائه خدمات دندان‌پزشکی در مناطق صعب‌العبور قادر است تا خدمات دندان پزشکی تخصصی به افراد معلول و جانباز که امکان حرکت برای آنان وجود ندارد، ارائه کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار