به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در حاشیه مراسم پایان طرح هم کدسازی تلفن ثابت در مورد نرخ جدید اینترنت همراه خاطرنشان کرد: نرخ جدید اینترنت همراه از اول دی ماه به نیم ریال تغییر پیدا کرد و با نظارتی که بر اُپراتورها انجام می شود، اجازه اعمال تعرفه بالاتر از مصوب داده نخواهد شد.
وی همچنین در مورد افزایش نرخ تعرفه بسته های اینترنتی یکی از اپراتورها نیز خاطرنشان کرد: افزایش تعرفه بسته های اینترنتی یکی از اپراتورها درچارچوب قانون بوده است اما با توجه به اعتراضاتی که از سوی مردم انجام شد این اپراتور قول بازنگری در مورد این تعرفه ها را داده است.
وی همچنین در مورد اینکه بیشتر مردم از اینترنت همراه به صورت بسته های تخفیفی استفاده می کنند، تاکید کرد: در خلال اجرایی یک هفته ای اعمال تعرفه جدید اینترنت همراه مشاهده شده است که بیشتر کاربران تمایل به استفاده از اینترنت آزاد داشته اند که از همین رو افزایش جزئی نرخ بسته های اینترنتی به ضرر مشترکان نشده است.
وی افزود: به مردم توصیه می کنم اگر به دنبال تخفیف و هزینه کمتر هستند از بسته های اینترنتی اپراتورها استفاده کنند.
واعظی همچنین در مورد برخی عقب ماندگی های وزارت ارتباطات از برنامه پنجم توسعه نیز یادآور شد: موضوعاتی مانند راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و دسترسی 60 درصد خانوارها به اینترنت و همچنین دولت الکترونیک جزء موضوعاتی است که با اولویت ویژه در وزارت ارتباطات در حال پیگیری است.
وی همچنین در مورد صدور قبوض نجومی مشترکان همراه اول نیز تاکید کرد: به دلیل برخی تغییرات شبکه ای مشکلاتی در حساب های مالی مشترکان رخ داد که براساس اطلاع رسانی های انجام شده مقرر شد مردم این قبوض را پرداخت نکرده و با مراجعه به واحدهای اطلاع رسانی این اپراتور مشکل خود را حل و فصل کنند.
وی همچنین در مورد راه اندازی سیستم هوشمند نیز اظهار داشت: فیلترینگ هوشمند در سه مرحله یک، سه و شش ماهه اجراء خواهد شد که هم اکنون مرحله اول آن با موفقیت بر روی شبکه اجتماعی اینستاگرام راه اندازی شده است.
وی در مورد برخی اختلالات شبکه اجتماعی اینستاگرام یادآور شد: بروز این اختلالات ارتباطی با اجرای فیلترینگ هوشمند ندارد.
واعظی درباره رفع فیلتر برخی شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و تویتر نیز خاطرنشان کرد: رفع فیلتر این شبکه ها ارتباطی به وزارت ارتباطات نداشته و مربوط به کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه است اما به زودی فیلترینگ هوشمند بر روی شبکه های اجتماعی پیام رسان که دسترسی به آنها آزاد است، اجرایی خواهد شد.
واعظی در مورد پروژه ایپک نیز یادآور شد: این پروژه که برای انتقال داده از اروپا به آسیا تعریف شده بود در حال پیگیری بوده و تاکنون حدود 200 گیگابیت بر ثانیه آن قابل پیگیری است و این عدد تا آخر سال به 500 گیگابیت بر ثانیه و سال آینده به 1200 گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.
وزیر ارتباطات در مورد نتیجه گزارش ارائه شده به رئیس جمهور در مورد پارازیت ها نیز توضیح داد: نتیجه نهایی این گزارش مشخص نشده است اما در مواردی که قدرت تشعشعات بالاتر از حد استاندارد بوده است این رقم کاهش پیدا کرده است و ذکر این نکته ضروری است که اصل تشعشعات مشکلی نداشته و مشکل از آنجایی است که این عدد بیش از حد استاندارد شود.
وزیر ارتباطات در مورد طرح احراز هویتی کاربران نیز خاطرنشان کرد: احراز هویت اینترنتی کاربران تنها بر روی شبکه ملی اطلاعات اجرایی می شود و براساس آن کاربر پس از معرفی خود به سیستم دیگر نیازی به احراز هویت در اماکنی مانند بانک ها ندارد.
اگه از همون اول شبکه های مثل facebook با هزینه های دولت ساخته میشد اینجوری نمیشد
الان صدتا شبکه اومده که صدبرابر افتضاح تر از facebook هست