به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، مقاله مشترك سولماز ايزدپناه عضو هيئت علمي رشته مهندسي فناوري اطلاعات و علي مصلينژاد دانشجوي پژوهشگر رشته فناوري اطلاعات دانشگاه پیام نور جهرم با عنوان «چگونگي راهاندازي شبكه جهاني وب و اترنت» در ژورنال MAGNT Research Report در كشور استراليا با درجه علمي پژوهشي پذيرش و چاپ شد.
علي مصلينژاد كه پيش از اين نيز سابقه چاپ 6 مقاله در ژورنالهاي ISI در كارنامه دارد درباره اهميت راه اندازي شبكه ملي اطلاعات در این مقاله گفت: اهميت امنيت فضاي سايبر و دنياي مجازي و حفظ و حراست از اطلاعات ملي و شخصي يكي از اهدافي است كه باعث شده اهميت راه اندازي شبكه ملي اطلاعات چند برابر شود.
كشور ما به طور مرتب در معرض حملات اينترنتي قرار دارد كه البته تا به امروز ظرفيت خوبي در بحث تامين امنيت و ايمني براي شبكههاي داخل كشور فراهم بوده اما با ايجاد شبكه ملي اطلاعات به طور قطع با يك تحول و انقلاب در تامين امنيت فضاي مجازي در كشور روبرو خواهيم بود.
حال با توجه به اينكه قريب 90 درصد از استفاده اينترنت توسط كاربران ايراني مربوط به سايتهاي داخل كشور است كه بهرهبرداري از شبكه ملي اطلاعات ميتواند نقشي كليدي ايفا کند، با وجود تحريم اقتصادي و در نهايت انتقال اينترنت از كشورهاي همسايه كه يكي از دلايل كم و زياد شدن سرعت اينترنت در كشور است.
در حاليكه اجراي شبكه ملي اطلاعات علاوه بر آنكه امنيت اطلاعاتي و هويت فرهنگي ما را حفظ ميكند، نه تنها باعث عدم خروج ازر به دليل خريد پهناي باند خواهد بود بلكه سودآوري نيز خواهد داشت.
وي در ادامه افزود: تفاوت شبكه ملي اطلاعات با وضعيت فعلي اين است كه در زمان راهاندازي اين شبكه به يك معماري منسجم دست خواهيم يافت و با تغيير از مبناها از اينترنت به يك شبكه داخلي ميرسيم.
در حال حاضر كشورهايي مانند چين، كرهجنوبي و برخي كشورهاي ديگر با راهاندازي شبكههاي خاص خود نشان دادهاند، كه آنها بر اين باورند كه اينترنت جهاني را فضاي قابل اعتمادي نميدانند اكنون چين با وجود اينكه از نظر بسياري از شاخصها در سطح دنيا رتبه اول را به خود اختصاص داده با اين حال تلاش كرده است تا با بهره مندي از توان بومي راهاندازي شبكه مستقل را در دستور كار خود قرار دهد.
براساس آمارهاي موجود نهضت جديدي در كشور آغاز شده و همان طور كه آمارهاي بين المللي هم نشان ميدهند در توليد علم در بخشهاي متعدد از جمله فناوري اطلاعات و ارتباطات با رشد جهشي و شتابان مواجه بودهايم. از اين رو متخصصان كشور ما نيز با حمايت مديران اجرايي و ديگر بخشها با تكيه بر پتانسيلهاي داخلي قادر به راه اندازي چنين پروژه بزرگي خواهند بود و اميد است در آيندهاي نه چندان دور صادركننده دانش خود در زمينه فنآوري اطلاعات باشيم.
من مقاله خودم رو در این مجله به طور رایگان چاپ کردم.
دانشگاه من به خاطر ایندکس CHEMICAL ABSTRACT این مجله به من تشویقی و نمره پایان نامه رو هم داد.
همه مقالاتتون رو فقط به ایمیل این مجله بفرستید