به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر تفقدی امروز در نشست خبری هفته پژوهش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ساختمان قریشی این دانشگاه با بیان این نکته که طرحهای بسیار خوبی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال انجام است گفت: پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تلاش برای ساخت واکسنی جهت رفع بیماری سالک هستند.
واکسن مبارزه با سالک وارد بازار شده است
وی ادامه داد: این واکسن توانسته است مراحل بالینی خود را طی کرده و اکنون وارد بازار شود. البته این را باید در نظر داشت که در برخی موارد مشکلات ظاهری این بیماری قابل درمان نیست؛ اما این واکسن از محصولات درمانی قبلی این بیماری بهتر است.
تفقدی مشکلات مالی در حوزه پژوهش را تاثیرگذار در امر پژوهش دانست و یادآور شد: از میان 1000 طرح پژوهشی تنها 100 طرح به مرحله بالینی و شاید تنها یک طرح بتواند وارد بازار شود که این نشان از اهمیت پژوهش و نیاز بالای این حوزه به بودجه دارد.
وی ادامه داد: متاسفانه مشکل ما در پژوهش، کمبود بودجهای است که برای این حوزه در نظر گرفته شده و ما را در مسیر تلاش خود با مشکل رو به رو ساخته است.
پژوهش در کشور دارای جایگاه مناسبی نیست
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که ما با مشکل کمبود همیشگی بودجه مواجه هستیم و متاسفانه پژوهش در کشور ما دارای جایگاه مناسبی نیست، افزود: بودجه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود هفت میلیارد تومان است که به هیچ عنوان در حد و اندازه این دانشگاه نیست و ما با کمبود شدید بودجه روبه رو هستیم.
تفقدی از برگزاری همایشی در حوزه پژوهش خبر داد و یادآور شد: بنا داریم در 11 دی سال جاری در تالار رازی مشهد همایشی جهت تقدیر از برگزیدگان پژوهشی خود در دانشگاه داشته باشیم تا بدین وسیله قدردان زحمات این نخبگان پژوهشی باشم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این جشن ساعت 8:30 صبح با حضور اساتید، دانشجویان و نخبگان عرصه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز میشود و گزارشی از روند پژوهش در این دانشگاه ارائه خواهد شد.
1000 طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال انجام است
وی با اشاره به این نکته که در سال گذشته 1000 پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است تصریح کرد: در سال 93 هزار طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیاده شده است که در حال انجام تحقیقات بر روی این پژوهشها هستیم.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه به سرانجام رسیدن یک پژوهش را مدت دار دانست و گفت: یک تحقیق پژوهشی گاهی پس از 10 سال به سرانجام رسیده و برخی این خیال را دارند که آن محصول در همان سال به سرانجام رسیده است در حالی که این گونه نیست و نمیتوان کار پژوهشی را مربوط به سال بهره برداری آن دانست.
سه نفر از برگزیدگان جشنواره رازی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد است
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشجویان را در امر پژوهش دارای جایگاه بالایی دانست و خاطر نشان کرد: در حقیقت پژوهشگر در هردانشگاهی دانشجویان هستند و میشود گفت یک بازوی اجرایی بسیار قوی در این راستا به شمار میروند؛ که باید حمایتهای لازم در جهت رساندن تلاش این دانشجویان به موفقیت از سوی مسئولان انجام شود.
تفقدی از برگزیده شدن سه نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان برگزیدگان جشنواره رازی خبر داد و گفت: سه نفر از برگزیدگان جشنواره رازی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که برگزیدگان پژوهشی این جشنواره معرفی شدهاند و این برای ما دارای افتخار است.