به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،"دلتان درد می گیرد و ندایی در شما به وجود می آيد که باعث میشود به سمت یخچال رفته و یک خوراکی بخورید." این صحنه دقیقا همان چیزی است که بسیاری از پزشکان تغذیه آن را بدترین لحظات برای سلامتی بدن می دانند زیرا خوردن خوراکی و رفتار کردن به سلیقه اشتها باعث افزایش وزن و غیر قابل کنترل شدن وزن می شود. برای آنکه بتوانید از این مشکلات دوری کنید باید راهکارهای طلایی مقابله با اشتها را در ذهن داشته باشید.
** ذهن خود را برای یک دوره مبارزه با اشتها آماده کنید. برای اینکار لازم است تا سوالهای مختلفی را ذهنتان پرورش دهید. این سوال ها به شما کمک می کند تا راحت تر با این موضوع روبرو شوید. از خودتان بپرسید که آیا خوردن خوراکی میتواند اشتها را کنترل کند؟ یا این که جملاتی مانند من گرسنه نیستم را زیرلب تکرار کنید.
** در همان حال که فکر غذای خاصی به ذهن شما وارد شده است سریعا خود را به کاری مشغول کنید. می توانید در زمانی که اشتها شما به کار افتاده است تلفن را برداشته و به یکی از دوستانتان زنگ بزنید. صحبت کردن با تلفن یا انجام بازی های رایانه ای از جمله راه های توصیه شده توسط متخصصین است.
** برای خوردن وعده های غذایی یا حتی میان وعده ها زمان بندی داشته باشید تا مشکلات اشتها یا گرسنگی سراغتان نیاید. زمانی که شما برای خوردن زمانبندی داشته باشید، بدنتان نیز به این زمان عادت کرده و پس از مدتی خودش را تنظیم می کند. این کار باعث می شود تا حس گرسنگی های بی موقع از بین برود.
** خرید کردن به تنهایی می تواند باعث چاق شدن شود. هنگام خرید بسته ای یا به میزان زیاد مواد خوراکی را تهیه نکنید. می توانید به جای خرید یک بسته بیسکوئیت تنها 4 عدد بردارید. این باعث می شود تا شما کمتر غذا خورده و دیرتر چاق می شوید.
** خوراکی های خود را با دیگران تقسیم کنید زیرا این کار از نظر اخلاقی پسندید است و به لاغری شما نیز کمک به سزایی خواهد کرد. تقسیم کردن خوراکی ها باعث می شود تا کمتر غذا برای شما باقی مانده و مجبور می شوید به میزان کمتری غذا بخورید. اشتها شما نیز با نبودن هیچ خوراکی برای استفاده کاهش خواهد یافت.
منبع: باشگاه خبرنگاران