تفكر هيئت امنا نسبت به مساجد علمي و دانشگاهي باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۹۹۹
مسئول كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد خراسان رضوي:

تفكر هيئت امنا نسبت به مساجد علمي و دانشگاهي باشد

مسئول دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد خراسان رضوي گفت: امروزه تفكر هيئت امنا نسبت به مساجد بايد تفكري علمي، دانشگاهي و برنامه ريزي شده باشد.

محمدحسين عبداللهي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در مشهد، به مناسبت هفته جهاني مسجد اظهار داشت: مسجد در صدر اسلام در همه زمينه هاي عبادي، سياسي، فرهنگي، آموزشي، نظامي و قضايي فعاليت داشت و محور همه اين فعاليت ها امامت و پيشوايي است و به جرات مي توان گفت كه كوچكترين غفلت هر چند جزئي، موجب نابودي اين آرمان خواهد شد.

وي افزود: اين موضوع در ذساختار مساجد به اندازه اي مهم است كه در زمان حضور پيامبر (ص) در مدينه، شخص ايشان عهده دار مسجد النبي بودند و در غياب آن حضرت، امامت مسجد برعهده كسي بود كه توسط آن بزرگوار معين مي شد.

مديرعامل خبرگزاري شبستان در خراسان رضوي در ادامه به نقش مساجد در پيروزي انقلاب اسلامي اشاره كرد و اذعان داشت: با رهبري امام خميني(ره)، مساجد همانند دوران صدر اسلام جايگاه واقعي خود را بازشناختند.

عبداللهي افزود: فعاليت هاي مختلف مجاهدين، از همه سنين، بويژه جوانان در مساجد و برپايي نماز جماعت و سخنراني، ارشاد و تبليغ، تجهيز مبارزان انقلابي و اطلاع رساني، اين نهاد مقدس را به عنوان اصلي ترين پايگاه نهضت اسلامي معرفي كرد.

وي در پايان با اشاره به اهميت حضور جوانان تحصيلكرده در مساجد، از نبود آنان در هيئت امناي بسياري از مساجد اظهار تاسف كرد و گفت: دانشگاه ها مي توانند با پرورش نيروهاي متخصص و جوان و تزريق آنها به مساجد باعث پيشرفت و حفظ اين مكان هاي مقدس شوند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار