کد خبر:۳۸۶۳۷۷

«بیزینس‌لاین»: آمریکا در برابر درخواست هند مبنی بر خرید نفت ایران کوتاه آمد

منابع هندی خبر دادند، در جریان سفر اخیر اوباما به این کشور، واشنگتن با آگاهی از وابستگی دهلی‌نو به ایران و روسیه برای تامین نیازهای انرژی خود، رویکردی نرم‌تر و واقع‌بینانه‌تر در قبال دهلی‌نو اتخاذ کرده است و صادرات نفت ایران به این کشور در سطح کنونی حفظ می‌شود.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از «بیزینس‌لاین» ، هند به آمریکا اعلام کرده است که سیاست خارجی این کشور در رابطه با کشورهای تحت تحریم همچون ایران و روسیه از روابط «دهلی‌نو» با واشنگتن مستقل است. 

 

پایگاه خبری «بیزینس لاین» به نقل از منابع آگاه در این رابطه نوشت، در جریان سفر اخیر باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا به هند این موضوع به طور موثری مورد گفتگو قرار گرفت و ارتباطی خوبی برقرار شده است. 

 

 

پس از اینکه واشنگتن متوجه وابستگی هند به ایران و روسیه برای تامین نیازهای انرژی خود شده است، رویکردی نرم‌تر و  واقع‌بینانه‌تر در قبال دهلی‌نو اتخاذ کرده است. 

 

یک مقام آگاه در این‌باره گفت، اگرچه این موضوع در کنفرانس خبری مشترک دو طرف به طور برجسته مطرح نشد اما این مسئله در سطوح دوجانبه مورد بحث قرار گرفته است. 

 

 

از آنجایی که میزان واردات نفت پالایشگاه‌های هند از ایران قبلا به سطح تعیین شده در تحریم‌ها رسیده است، در راستای انجام اقدامی پیشگیرانه، پیش از سفر اوباما به هند، دهلی‌نو از پالایشگاه‌های داخلی نظیر مانگالور به صورت غیررسمی درخواست کرد تا خرید نفت از ایران را کاهش دهند. 

 

 

منابع رسمی هندی گفتند، دهلی‌نو خواستار حفظ سطح واردات نفت از ایران به رقم سال گذشته حدود ۱۰ تا ۱۱ میلیون تن است. 

 

تا ژانویه امسال، مانگالور کل میزان نفتی که در سال گذشته باید از ایران وارد می‌کرد را خریده است. (حدود ۴ میلیون تن)  به گفته یک مقام هندی دیگر،  آن زمان، لحظات سختی برای مانگالور بود چراکه باید خرید نفت برای ماه‌های فوریه و مارس را شناور می‌ساخت اما در نتیجه شرایط بازار جهانی و وجود نفت کافی در بازار، این پالایشگاه توانست نفت ایران را با نفت کشورهای دیگر جایگزین کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار